Özdilek

Güncel

Belsa’da canlı müzik için izin gerekecek

İzmit Belediyesi’nde canlı müzik ile ilgili toplantı yapıldı.

25 Kasım 2014 Saat: 17:24
Belsa’da canlı müzik için izin gerekecek
Belsa’da canlı müzik için izin gerekecek

Belediyenin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından organize edilen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve İzmit Zabıta Müdürlüğü’nden yetkililer katıldı. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç da toplantıda yer aldı.

 

CANLI MÜZİK İÇİN İZİN GEREKİYOR

Toplantıda, canlı müzik yapan işyerleriyle ilgili vatandaşlardan gelen istek ve şikâyetlerin değerlendirildiği ve ilgili kurumlardan temsilcilerden oluşacak bir denetim ekibi oluşturularak söz konusu işyerlerinde denetim yapması konusunda görüş birliğine varıldığı öğrenildi. İzmit Belediyesi yetkilileri canlı müzik yapan işyerlerinin mutlaka belediyeden izin alması gerektiğini belirterek “Yapılacak denetimlerde izinsiz faaliyet gösteren işyerleri hakkında yasal işlem yapılacaktır. Ayrıca, canlı müzik işiyle uğraşanlar kriterler uygun müzik yayını yapmak zorundadır. Çevreyi rahatsız edici faaliyette bulunanlar önce uyarılacak daha sonra da haklarında cezai işlemde bulunulacaktır” şeklinde konuştular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat