Özdilek

Güncel

İşadamı Eyüp Abdullahoğlu, kızı Zeynep’i evlendiriyor

Gebze’nin tanınmış Trabzon kökenli ailelerinden, tanınmış işadamı, BOSCH Gebze bayii Eyüp Abdullahoğlu ile Ayşe Abdullahoğlu kızları Zeynep’i evlendiriyor.

29 Ağustos 2016 Saat: 14:20
İşadamı Eyüp Abdullahoğlu, kızı Zeynep’i evlendiriyor
İşadamı Eyüp Abdullahoğlu, kızı Zeynep’i evlendiriyor

İşadamı Eyüp Abdullahoğlu, kızı Zeynep’i evlendiriyor

Gebze’nin tanınmış Trabzon kökenli ailelerinden, tanınmış işadamı,  BOSCH Gebze bayii  Eyüp Abdullahoğlu ile Ayşe Abdullahoğlu kızları Zeynep’i evlendiriyor. İstek Vakfı okullarında Psikolojik Danışman olarak görev yapan Zeynep’in kına gecesi  Tuzla Adli Restorantta yemekli bir eğlence ile yapıldı.Çiftlerin son derece mutlu olduğu gözlenen kına gecesine müzik, eğlence ve aile sohbeti damgasını vurdu.

Yine Gebze'nin tanınmış isimleri, işadamı Yılmaz Atilla’nın yeğeni ile Sarkuysan İdari İşler Müdürü olan Sabri Atilla’nın baldızının kızı olan Zeynep Abdullahoğlu, işadamı Melih ile Emel Gürler Çiftinin oğulları bankacı Erdem Güler ile hayatını birleştiriyor.

DÜĞÜN CROWNE PLAZA’DA

Kalabalık bir aile topluluğunun katıldığı ve aile yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği Adli Restorant  kına ve yemeğin ardından, düğün ise 3 Eylül Cumartesi günü  Crowne Plaza Hotel ‘de yapılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat