Özdilek

Sağlık

Çeker;Yasal çalışmaların yanındayız

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker heyeti ile birlikte Kocaeli Halk Sağlığı Müdürü Sinan Öztürk’ü Makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

28 Mart 2015 Saat: 12:51
Çeker;Yasal çalışmaların yanındayız
Çeker;Yasal çalışmaların yanındayız

Çeker ve Heyetinin Ziyaretinden Öztürk  Memnun Kaldı.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Şube Başkan Yardımcısı Zekai Dumlupınar, Arif Ovalı, Halk Sağlığı İş Yeri Temsilcisi Mevlüt Dincer ile birlikte Kocaeli Halk Sağlığı Müdürü Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Başkan Çeker; Müdür Öztürk’e yeni görevinde başarılar diledi. Çeker; Kurtuluş savaşını sembolize eden “ Onlar Bir Oldu Vatan Kurtuldu” adlı tablo Öztürk’e hediye etti. Öztürk ziyaret için Başkan Çeker ve heyetine teşekkür etti. 

 

Öztürk’ün Hizmet Çıtasını Yükselteceğine İnanıyorum.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Şube Başkanı Çeker; Kısa bir süre önce göreve başlayan Sayın Sinan Öztürkün  çalışma barışının korunması için gerekli tedbirleri alacağına, Personel üzerindeki psikolojik baskının kaldırılması için gerekli önlemleri alacağına, halkımızın, sağlık hizmetine kolay ulaşması, kaliteli sağlık hizmeti alması için gerekli tedbirleri alarak hizmet

çıtasını yükselteceğine, hakkı haklıya teslim edeceğine, inanıyorum. Dedi.Hukuki Haklarımızı Kullanmada Asla Tereddüt Etmeyiz.

Başkan Çeker; Personel eskiye oranlı daha huzurlu mutlu bir ortamda hizmet üreteceklerine bu durumunda sağlık hizmeti üretimine olumlu yansıyacağına, bunun için sayın  Öztürk gerekli tedbirleri alacağına inanıyorum. Diyen Çeker; Sayın Öztürk kurumu sevk ve idare ederken kanun, yönetmenlikler çerçevesinde yapılacakları çalışmalara sendika olarak ekibimle birlik de destekleriz. Kanunlar çerçevesinde yapılacak çalışmaların yanında oluruz. Diyen Çeker ; Aksi vuku bulduğu takdirde uyarılarımızı yapar, hukuki haklarımızı kullanmada asla tereddüt etmeyiz dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat