Özdilek

Eğitim

İzmit Belediyesi’nden Ücretsiz Aile Rehberlik Hizmeti

Aile Rehberlik Merkezi hizmetinden yararlanmak isteyenlerin 3315400 numaralı telefondan bilgi ve randevu alabilecekleri de kaydedildi.

28 Eylül 2016 Saat: 08:53
İzmit Belediyesi’nden Ücretsiz Aile Rehberlik Hizmeti
İzmit Belediyesi’nden Ücretsiz Aile Rehberlik Hizmeti

İzmit Belediyesi, ailelere ücretsiz rehberlik hizmeti veriyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile kurulan Aile Rehberlik Merkezi Cephanelik’teki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içerisinde faaliyet gösteriyor. Merkezin amacının evlilikte aile birliğinin devamını bozacak her türlü sorunda vatandaşlara yardımcı olarak çözüm üretmek olduğunu söyleyen yetkililer” Aile Rehberlik Merkezi yaklaşık bir yıl önce faaliyete geçti. Merkezde yıl içinde 47 çifte aile danışmanlığı ve 72 kişiye de psikolojik danışmanlık hizmeti verildi. Ücretsiz olan hizmetlerimizin daha fazla kesim tarafından tanınması için özel eğitim merkezleri, hastanelerin psikyatri servisleri ziyaret edilerek vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Düzenlediğimiz seminerler, eğitim programlarıyla da Aile Rehberlik Merkezi hakkında detaylı bilgi veriyoruz. Merkezimize diğer ilçelerden da başvurular oluyor” dediler.

Haber: Veysel Kavrayan

Eitimci-Gazeteci-Yazar

veyselkavrayan@gmail.com

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat