Özdilek

Güncel

Anne ile küçük kızı ölümden döndü

İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı’nda meydana gelen kazada anne ve küçük kızı büyük tehlike atlattı. Hastaneye kaldırılan anne ile kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

19 Aralık 2014 Saat: 14:35
Anne ile küçük kızı ölümden döndü
Anne ile küçük kızı ölümden döndü

İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı Outlet Center üzerinde yola ters çıkış yapan sürücünün neden olduğu kazada İzmit – Gölcük arasında çalışan özel halk otobüsü ile bir otomobil çarpıştı. Kazada kadın otomobil sürücüsü ile yanındaki küçük kızı yaralandı. İddialara göre kaza şöyle meydana geldi. Faden Hayrünnisa Aydın, idaresindeki 41 HA 700 plakalı otomobille Outlet Center’den İzmit istikametine gitmek istedi. Girişi olmayan yerden Ömer Türkçakal Bulvarı’na girdi.


Bu esnada İzmit’ten aldığı yolcuları Gölcük’e götürmeye çalışan Üzeyir Usta iaresindeki 41 AZ 430 plakalı özel halk otobüsü otomobille kafa kafaya çarpıştı. Meydan gelen kazada otomobil yolun kenarında bulunan reklam ve yön panosuna girdi. Kazada otomobil sürücüsü Faden Hayrünisa Aydın ile aracın ön koltuğunda oturan küçük kızı Zahide Zeren Aydın yaralandı. Yaralılar ilk olarak Kocaeli Devlet Hastanesi’ne oradan ise Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi, Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla çekildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat