Özdilek

Siyaset

Karakadılar, Yeni Akit'e ateş püskürdü

CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, CHP Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özden Sağ hakkında Yeni Akit gazetesi tarafından yapılan haberlere ateş püskürdü. Karakadılar, “Haberde en küçük bir zeka parıltısı yok” d

17 Eylül 2014 Saat: 17:23
Karakadılar, Yeni Akit'e ateş püskürdü
Karakadılar, Yeni Akit'e ateş püskürdü

CHP Kartepe İlçe Gençlik Kolları’nın başörtülü başkanı Özden Sağ hakkında bir ulusal gazete haber yapmış ve Sağ’ın kapanmadan önceki fotoğraflarını paylaşarak bunun seçim stratejisi olduğunu iddia etmişti. CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, yapılan habere sert tepki gösterdi. Yazılı bir basın açıklaması ile haberi yapan gazetenin Ortaçağ karanlığında kaldığını söyleyen Karakadılar, “Başkanımızın başı bir süre önce açıkmış, kendilerince kişiyi ve partimizi değersizleştirmeye çalışan bir haberdi” dedi.

BEYİNLERİ BUZLANMIŞ
“Biz gazeteci değiliz ama bu haberde en küçük bir zeka pırıltısı ve araştırmacılık olmadığını hemen anlayabiliyoruz” diyen Karakadılar, “Dinin, diyanetin kendilerinin tekelinde olduğunu zanneden bu zavallı zihniyet, tutup bizim başkanımızın fotoğrafını kollarını buzlayarak yayınlamış. Bu beyinleri buzlanmış, akıl tutulması yaşayan kişilere biliyoruz ki ne anlatırsanız anlatın, onlar yine, kendi küçük dünyalarında, kendileri çalıp kendileri oynamaya devam edecektir” diye belirtti.

KİMSEYE “BAŞINI ÖRT” DEMEYİZ
“Partimiz, bu topraklarda yaşayan yurttaşları, dili, dini ve ırkından dolayı ayırmaz, kategorize etmez” diyen Karakadılar, “Biz, partimizde olsun olmasın hiç kimsenin başını açmasını veya kapamasını önermeyiz. İnsanların hepsi bizim için aynı değerdedir. Bu bizim için bir konu bile değildir. Bu tip konular ancak, dini sömürerek siyasi rant elde eden insanların, kurumların ve partilerin konusu olabilir. Biz inançlara, birey hak ve özgürlüklerine her zaman saygı duymuşuzdur” şeklinde sözlerini tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat