Özdilek

Güncel

Öğüt'ün evinde üzüntü hakim

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Karaardıçlı mevkisinde düşen S-70B Sikorsky tipi askeri helikopterde şehit olan Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt'ün, Gölcük'teki ikamet adresinde üzüntü hakim.

13 Ekim 2014 Saat: 14:45
Öğüt'ün evinde üzüntü hakim
Öğüt'ün evinde üzüntü hakim

Öğüt'ün ikamet adresine Türk bayrakları asıldı. Taziye için vatandaşlar Ögüt'ün evine geldi. Belediye de evin önünde temizlik çalışmaları yaptı. Ömer Burak Öğüt’ün 9 yıldır görevi sürdürdüğünü belirten kayın pederi Hasan Barış, "Milletimiz müsterih olsun, Allah’tan geldik Allah’a gideceğiz. Onun için sabırlı olacağız, metanetli olacağız. Vatan için, millet için dinimiz için her konuda birlik ve beraberlik içinde olacağız. Acımız büyük, şehitlerimiz var. Allah vatanımıza, milletimize huzur ve saadetler versin" dedi.

Barış, şunları kaydetti: "Acımız çok büyük. 4 şehidimiz var. Bu vesiyle Türk milletine ordumuza baş sağlığı diliyoruz. Genç yaşta böyle güzel insanlarımız şehit oluyor. Tabi bunlar Allah'ın takdiri. Vatan için göreve çıkanlar şehit olur. O şehitlerin yakınlarına da faydası vardır. Milletimiz daima bu konuda müsterih olsun. Allah'tan geldik Allah'a gideceğiz. Onun için sabırlı olacağız. Vatan için millet için dinimiz için birlik beraberlik içinde olacağız. Olmak zorundayız. Bizi çekemeyen tabii çok. Türk milletin gelişmesini istemeyen elbetteki güçler vardır. El ele vereceğiz. Birbirimizi sevdikçe Allah'ın emrine sımsıkı sarıldıkça bir şey olmaz." Barış, damadının 2 çocuğunun olduğunu, 2 yaşındaki Berk'in sabah kalkınca babasını sorduğunu anlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat