Özdilek

Siyaset

DSP’den CHP baskınına kınama

DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, CHP İl Örgütü’nün polis tarafından aranmasını kınadı. Özzeren, “Buradan Cumhuriyet Savcısı'na ihbar bulunuyorum, ben de ‘Hırsız var’ diyorum" diye konuştu.

19 Aralık 2014 Saat: 17:04
DSP’den CHP baskınına kınama
DSP’den CHP baskınına kınama

CHP İl Örgütü’nde emniyet güçleri tarafından yapılan aramaya DSP İl Başkanı Hayati Özzeren’den tepki geldi. Bir açıklama yayınlayan Özzeren, “Partinin aranmasını şiddetle kınıyorum. Polisin hukuksuz ve keyfi uygulamalarıyla AKP İktidarı’nın hırsızlığı ve yolsuzlukları silinmek isteniyorsa boşuna uğraşılıyor. Hırsıza ve yolsuzluk yapana 'Hırsız var' demek suçsa, buradan Cumhuriyet Savcısı'na ihbarda bulunuyorum, ben de 'Hırsız var' diyorum" ifadelerine yer verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun, “Partimin emrindeyim” açıklamasını da eleştiren Özzeren, “Sayın Başkan’a soruyorum; sizi o makama teşkilatlarınız mı getirmiştir yoksa halk mı getirmiştir?” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat