Özdilek

Siyaset

Kanserle ölüyoruz, zenginlikle övünüyoruz

MHP İl başkan Yardımcısı Ayhan Arpacı, MHP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Nurdoğan Erkul ile birlikte basın açıklaması yaptı.

15 Ekim 2014 Saat: 17:15
Kanserle ölüyoruz, zenginlikle övünüyoruz
Kanserle ölüyoruz, zenginlikle övünüyoruz

Arpacı, iktidarın her zaman Kocaeli’nin zengin bir kent olduğunu söylediğini hatırlattı, “Kocaeli nüfusunun yarısı açlık sınırında yaşıyor. Sadece iktidardakileri ve İstanbul’u zengin etmiş bir kentiz. Kocaeli, Türkiye’nin sanayisi en büyük ve en zengin ikinci kenti konumunda olabilir. Ancak  ilimizdeki iktidar partisinin yöneticileri  Türkiye’nin en zengin siyasetçileri konumuna gelmişlerdir.  Kocaeli halkı zengin değil, karın tokluğuna çalışan cevre kirliliği ile mücadele eden ve kanserin yaygınlaştığı bir kenttir” dedi.

Geçmiş Kocaeli ile şimdiki Kocaeli’yi kıyaslayan Arpacı, “Kocaeli halkI 20 yıl önce nasıl yaşıyorsa şimdi de öyle yaşamakta. Vatandaşların büyük bir kısmı zar zor geçimlerini sürdürmektedir. Kocaeli yalnızca, iktidardakileri ve İstanbul’u zengin etmiş bir kenttir. Büyük kentiz ancak hala meslek hastalıkları hastanesi, bir kanser kayıt hastanesi, bir onkoloji hastanesi yok. İnsanlar bir tane yoğun bakım yatağı için İstanbul, Bursa ve Yalova’ya taşınmaya devam ediyor. Kocaeli’de insanlar kanserden ölüyor. İktidar da hiç utanmadan zengin şehiriz diye açıklamalar yapıyor” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat