Özdilek

Güncel

Pişmaniyemize bile sahip çıkamıyoruz

İzmit Pişmaniyesini Koruma ve Yaşatma Derneği düzenlediği kahvaltı programı ile basın mensupları ile bir araya geldi.

16 Kasım 2014 Saat: 13:37
Pişmaniyemize bile sahip çıkamıyoruz
Pişmaniyemize bile sahip çıkamıyoruz

Yaklaşık iki ay önce kurulan İzmit Pişmaniyesini koruma ve yaşatma Derneği Sahan Restoran’ta düzenlediği tanışma kahvaltısı programı ile basın mensupları ile bir araya geldi. Kahvaltıya dernek başkanı Mustafa Şahin, başkan yardımcısı Kenan Seyrek ve dernek yönetimi ile birlikte basın mensupları katıldı.

Kahvaltıda konuşma yapan Başkan Mustafa Şahin ‘’Her kentin kendini ifade eden değerleri vardır. Bu değerler kentin özü ve anlamıdır. İzmit deyince akla ilk gelen şey pişmaniyedir. Diğer tüm değerler pişmaniyenin peşinden gelir. Nedense İzmit kendi değerlerine uzak bir konumdadır. İzmit kendi pişmaniyesine sahip çıkmak ve onu tanıtmak konusunda sınıfta kalmıştır. Birçok markamız yunanlılar tarafından çalınmış durumda. Bu sahip çıkmayanların suçu. Amacımız dünya pişmaniyesi etkinlikleri yapmak ve dünyanın her köşesinden misafirleri bu etkinlik ile İzmit’imizde buluşturmak. Derneğimizin pişmaniyeyi tanıtmak ve varlığını hissettirmek amacıyla vardır’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat