Özdilek

Güncel

Akbaba 101 yaşında hayatını kaybetti

Karamürsel’de yaşayan 1914 doğumlu Selim Akbaba, hayatını kaybetti. Karamürsel’in en yaşlısı olan Selim Akbaba, Karamürsel Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

16 Ocak 2015 Saat: 17:58
Akbaba 101 yaşında hayatını kaybetti
Akbaba 101 yaşında hayatını kaybetti

Karamürsel’de yaşayan ve Karamürsel’in en yaşlısı olan 1914 doğumlu Selim Akbaba, hayatını kaybetti. Resmi kayıtlara göre 1914 doğumlu görünen Akbaba Karamürsel’de doğan Kamile Akbaba ile evlenerek Halil, Salih, Cevat ve İbrahim Akbaba adlarında dört erkek çocuğu sahibi oldu. Ayrıca Akbaba, yedi torun sahibi. Torunlardan da altı torunu daha olan Selim Akbaba, eşini 60 yaşında kaybettikten sonra üç yıl önce de ortanca oğlu Cevat Akbaba’yı toprağa verdi.

 

15 GÜNDÜR TEDAVİ GÖRÜYORDU
Karamürsel’de 60’lı yıllarda berberlikle hayatını sürdüren daha sonrada bakkal dükkanı işleten Akbaba, Karamürsel’in “Selim Amcası” olarak da tanınıyordu. Bağ-Kur’dan emekli olan ve eşini kaybettikten sonra üç oğluyla birlikte yaşayan Selim Akbaba, Bosna-Hersek doğumluydu. Akbaba, 15 gündür tedavi gördüğü Yalova Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Selim Akbaba’nın cenazesi öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karamürsel Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat