Özdilek

Turizm

Hilton Zincir Anlaşması Tamam

Hilton grubunun Türkiye'deki otellerinden birisi olacak Kocaeli'deki HİLTON GARDEN INN için Dr.Müh.Murat Mustafa Satı ve Hilton Wordwide Türkiye Geliştirme Direktörü Pogda Demircan ön anlaşma imzaladı

30 Kasım 2014 Saat: 19:55
Hilton Zincir Anlaşması Tamam
Hilton Zincir Anlaşması Tamam

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton Worldwide ile Türkiye’deki Hilton otellerinden birisini daha  Kocaeli’nde açmaya hazırlanıyor. Şehrin ilk ve tek karma projesi  BUREAU bünyesinde HİLTON GARDEN INN markasıyla hizmet verecek otel 2016’da açılacak.

Ön İmza sırasında konu ile ilgili açıklama yapan  Murat Mustafa Satı İnş.Tur.San Tic.AŞ. yönetim Kurulu başkanı  Dr.Müh Murat Mustafa Satı “Kocaeli’nin sanayisini Turizmle birleştirmenin gurunu yaşıyoruz HiLTON’un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacacağız”dedi.

SANAYİCİ VE İŞADAMLARININ BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Artan nüfusu ve ekonomik gelişimine paralel Kocaeli’nde yapımına başlanan projeyİ Kocaeli’ne kazandırmaktan son derece mutlu olduklarını kaydeden Murat Mustafa Satı “Gurubumuz  tarafından Kartepe  bölgesinde alışveriş merkezi,  ile birlikte karma hizmet olarak projelendirilen otelimiz HİLTON GARDEN INN 179 odalı olacak. Sunduğu sosyal imkanların yanı sıra 7 ADET  toplantı salonuna da sahip olan  HİLTON GARDEN INN şehrin turizm alanındaki yeni cazibe merkezi olarak öne çıkacak. HİLTON  markasının Kocaeli’ne kazandıracağı ekonomik katkının yanı sıra HİLTON GARDEN INN’ın’in bölgedeki ve kente gelen işadamı ve sanayicilerin buluşma adresi olacak” diye konuştu.

BUREAU HOTEL-RESİDENCE-STORE  PROJESİ

Çoklu bir yapıda inşa edilecek olan BUREAU, birçok mağaza ve restoranın bulunduğu  322 Worldwide çatısı altındaki HİLTON GARDEN INN markasının yanı sıra 322 Residence-ofis ve 23 yeme-içme işyeri’de hizmet verecek.

Toplam 43 bin 975 metrekare inşaat alanına sahip BUREAU  projesinin 17.489 metrekaresi HİLTON GARDEN INN oteli 26 bin 486 metrekaresi de Residence ofisler ve yeme içme işyerlerinden oluşacak.

Koceli’de İş dünyasının yeni merkezi haline gelecek olan BUREAU projesi  D-100 karayolunda İzmit-Adapazarı yolu üzerinde Sapanca Yolu kavşağında Kartepe İlçesi sınırları içinde 8.5 dönüm alan üzerine yaptırdığı otelin temel hafriyatı tamamlandı. 2016 yılında tamamlanacak ve HİLTON GARDEN INN markası ile hizmet verecek otelin, markasının tüm standartlarını içerdiğini, her türlü teknik donanıma sahip 7 toplantı odası ve fuaye alanının yer alacağını, VIP Lounge, SPA Merkezi'nde Türk hamamı, buhar odası, sauna, masaj ve yüzme havuzu yer alacak. 

ULAŞIM KOLAYLIĞI

BUREAU projesi  Izmit Vapur Iskelesı 10, Cengiz Topel Havalimanı'na 3, Sabiha Gökçen Havalimanı'na da 60 dakika yakınlıkta olup bu avantajları ile ulaşımda trafik sorunu da yaşanmayacak,

Tamamlandığında Kocaeli'nin en büyük oteli olacak projenin toplam maliyetinin yaklaşık 30 milyon dalar civarında olacak, ayrıca yaklaşık 400 kişiye de istihdam sağlanacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat