Özdilek

Güncel

Büyükşehir’den Roman çocuklarına sünnet eğlencesi

Büyükşehir Belediyesinin Organize ettiği bu yıl 5.sini oluşturduğu sünnet şenliğinde Mehteran gösterisi ve Nihat Hatipoğlu’nun muhabbet ile renklendi.

6 Eylül 2015 Saat: 16:33
Büyükşehir’den Roman çocuklarına sünnet eğlencesi
Büyükşehir’den Roman çocuklarına sünnet eğlencesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Roman dernekleriyle birlikte organize ettiği 5. Roman Sünnet Şenliği, Sekapark’ta düzenlenen renkli etkinliklerle sona erdi. Yürüyüş kortejiyle başlayan, lunapark ile devam etkinlikte Sekapark alanında kurulan şişme oyun gruplarında Roman çocuklar gönüllerince eğlendi. Mehteran ve ilahi grubunun ardından Sekapark’ta sevenleriyle buluşan ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, ‘’Sevgili Roman kardeşlerim’’ diye selamladığı Romanlardan büyük ilgi gördü.

 

5 BİN KİŞİYE YEMEK VERİLDİ

Sünnet olacak 214 Roman çocuk ve aileleri, kendileri için kurulan podyumda hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklar kendileri için kurulan şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlenirken, aileleri de onlara eşlik etti. Antikkapı A.Ş. tarafından kurulan stantlar ve masalarda 5 bin kişiye yemek, içecek ve dondurma ikram edildi.

 

Büyükşehir Belediyesi Roman Mehter takımının söylediği marşlara hep birlikte eşlik eden Romanlar, daha sonra okuna Kur’an-ı Kerim tilavetini dinledi. Büyükşehir İlahi ve Keman Çocuk Korosu da birbirinden güzel ilahileri başarıyla seslendirdi. Küçük semazenler ise en büyük ilgiyi gördü.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat