Özdilek

Turizm

Kocaeli Turizm Derneği’nden önemli atılımlar

Başkanlığını Soner Kılıç’ın yaptığı Kocaeli Turizm Derneği, bu yıl önemli projelere imza atmaya hazırlanıyor

23 Mayıs 2019 Saat: 11:40
Kocaeli Turizm Derneği’nden önemli atılımlar
Kocaeli Turizm Derneği’nden önemli atılımlar

Kocaeli Turizm Derneği’nden önemli atılımlar

Başkanlığını Soner Kılıç’ın yaptığı Kocaeli Turizm Derneği, bu yıl önemli projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Kocaeli Turizm Derneği’nden önemli atılımlar

Kurulduğu tarihten bugüne kadar birçok başarılı proje üreten Kocaeli Turizm Derneği yönetimi bu yıl da yeni projeleri hayata geçirecek. Soner Kılıç başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleri üretilecek olan projeler için görev bölümü yaptı.

  “İlimi tanıtıyorum, ülkemi geziyorum” adı verilen projeyi Soner Kılıç proje grubu üstlenirken, bölgesel turizmi canlandırmak adına, bisiklet turları ile gezi rotasyonu oluşturmak amaçlı projeyi Kocaeli Müzeler Müdürü Rıdvan Gölcük ve Tolga Havuç yürütecek.

İzmit Otel Asya’da gerçekleşen toplantıda ayrıca Kocaeli’de müzayedeler yapılması, kentin tanıtımına dair hediyelik eşya yapımı ve satışı ile dernek ziyaretleri için randevuların alınması gündeme alındı.

Ayrıca Kocaeli’nin tarihini, kültürünü ve buna bağlı olarak turizm kenti olmanın ilk adımlarından biri olarak Kocaeli’ye turların başlatılması amaçlı en az 3 günlük bölge tur programının yapılıp uygulama amaçlı Yönetim kurulu üyesi rehber turzimci Emre Beyaz görevlendirildi.

 Yönetim kurulu toplantısında Kandıra sahilleri sektör buluşması hakkında bilgi veren Başkan Soner Kılıç,

Turizm sezona açılmaya hazırlanan Kandıra sahilleri,buna bağlı olarak sezon öncesi  Kerpe Gökhan Otel'de Kandıra Turizm Derneği'nin organize ettiği sektör sorunları ve önerilerin yapıldığı iftar buluşmasına katılım sağlayan Soner Kılıç ve Tolga Havuc'un toplantı sonunda  değerlendirme yaparak ilçe derneklerinin her zaman yanında ve destekçisi olacağını ifade etti.

Toplantının sonuç bölümünde hayata geçirilmeye çalışılan proje ve uygulamalar olgunlaşmaya başladığında basınla  zaman zaman buluşularak gelişmeler konusunda bilgilendirmeler yapılacağı ifade edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat