Özdilek

Spor

Kocaeli Sekaspor minikler çalışıyor

Amatör Küme’de altyapıya verdiği önem ile bilinen Kocaeli 1937 Sekaspor alt yapı çalışmalarına başladı. 2004-2005 doğumlu minikler Mehmet Ali Kağıtçı Stadında yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

14 Temmuz 2018 Saat: 13:56
Kocaeli Sekaspor minikler çalışıyor
Kocaeli Sekaspor minikler çalışıyor

Geleceğin yıldız futbolcu adaylarını yetiştirmeyi hedefleyen ve liglerde alt gruplarda bir çok kategoride mücadele veren Kocaeli 1937 Sekaspor, Haftanın her günü Mehmet Ali Kağıtçı Stadında çalışmalarını sürdürüyor. 2004-2005 doğumlu minikler önceki gün yeni sezon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Altyapı teknik patronu Hakan Tan, bütün bilgilerini minik futbolculara uygulamalı olarak gösteriyor.

 Haftanın her günü

Mehmet Ali Kağıtçı Stadında haftanın her günü alt yapı idmanlarını yapan Kocaeli 1937 Sekaspor önceki gün 2004-2005 doğumlu minikler ile hazırlıklarını sürdürüyor. Pazartesi gününden Pazar gününe kadar yaş kategorilerine göre yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik patron Hakan Tan” Geleceğin yıldız adaylarını Türk futbolluna kazandırmanın mücadelesini veriyoruz. Bizim tek düşüncemiz ahlaklı, zeki ve yetenekli futbolcular yetiştirmek”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat