Özdilek

Spor

Kocaeli Sekapark’ta ‘Su Sporları’na hazırlanıyor

Kocaeli, 2. Su Sporları Festivali'ni  26 Haziran Cumartesi günü  Sekapark’ta yapacak. KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2. Su Sporları Festivali 26 Haziran 2021 Cumartesi günü 16.00 – 20.00 saatleri arasında Sekapark Uçurtm

24 Haziran 2021 Saat: 10:05
Kocaeli Sekapark’ta ‘Su Sporları’na hazırlanıyor
Kocaeli Sekapark’ta ‘Su Sporları’na hazırlanıyor

Kocaeli, 2. Su Sporları Festivali'ni  26 Haziran Cumartesi günü  Sekapark’ta yapacak.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2. Su Sporları Festivali 26 Haziran 2021 Cumartesi günü 16.00 – 20.00 saatleri arasında Sekapark Uçurtma Tepesi Sahili’nde gerçekleşecek. Geçen yıl ilk kez Kocaeli’nin incisi Sekapark’ta su sporu festivali düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin gözbebeği Körfezi yeniden su sporları merkezi olarak tanıtmak için hazırlıklarını tamamladı.

Yoğun ilgi görmesi beklenen Su Sporları Festivali, hafta sonuna önemli bir renk katacak. Festival kapsamında alınan pandemi önlemleri gereği girişte HES kodu sorgulaması ile ateş ölçümü yapılacak ve ayrıca festival alanında maske takmak zorunlu olacak.  Su Sporları Festivali'ne şu ana kadar 232 sporcu kayıt olurken dalış yapacak olan sporcuların kayıtları ise devam ediyor.

Öte yandan festival için sosyal medya üzerinden çekiliş düzenleneceği ve kazanan 3 kişi Flyboard denemesi yapacağı bildirildi. Festivale katılan tüm sporculara çanta, anı madalyası, tişört, boyunluk, şapka, bone ve havlu hediye edilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat