Özdilek

Siyaset

Kocaeli’nin Duayen İş Adamı Recep Sarıdoğan Saadet Partisi’nden Aday

Kocaeli’nin önde gelen iş adamlarından Recep Sarıdoğan, Saadet Partisi Kocaeli 2. Sıra milletvekili adayı oldu.

24 Mayıs 2018 Saat: 11:45
Kocaeli’nin Duayen İş Adamı Recep Sarıdoğan Saadet Partisi’nden Aday
Kocaeli’nin Duayen İş Adamı Recep Sarıdoğan Saadet Partisi’nden Aday

Kocaeli’de birçok kişinin milletvekili adayı olabilmek için başvuruda bulunduğu Saadet Partisinde listeler açıklandı. Açıklanan listede Kocaelili vatandaşların yakından tanıdığı, iş adamı Recep Sarıdoğan da var. Saadet Partisi Kocaeli 2’nci sıra milletvekili adayı olan Sarıdoğan yaptığı açıklamada; “16 yıldır Türkiye’nin hiçbir probleminin çözülemediğini millet olarak görmekteyiz. Bunun mukabilinde hükümet hatalarında ısrar etmekle kalmıyor, kendilerine önerilen çözümleri de uygulamamakta inat ediyor. Bu gidişata dur diyecek tek hareket Saadet Partisidir. Onlarca meselede haklılığını ispat etmiş partimizin duruşuna, bu millet şahittir. 24 Haziran’da kötü gidişata bizzat müdahale edeceğiz.” dedi.

Recep Sarıdoğan kimdir?

1965 yılında Bolu’nun Göynük ilçesinde doğdu. İlkokulu Göynük’te, ortaokulu Kocaeli’nin Körfez ilçesinde okudu. Akabinde Gebze Mesleki ve Teknik Lisesinden mezun oldu. Bir süre özel alüminyum şirketlerinde çalıştı. Şu an Ensar Alüminyum Pazarlama Şirketinin sahibi olup, 14 inşaat şirketinde de ortaklığı bulunmaktadır. Aynı zamanda bu şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır. Milli Görüş camiasının tanınan isimlerinden olan Sarıdoğan, Saadet Partisi Körfez ilçe Başkanlığı, Saadet Partisi Kocaeli il Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Şu anda Saadet Partisi Kocaeli İl Müfettişliği görevini yürüten Sarıdoğan aynı zamanda Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesidir. Evli ve dört çocuk babasıdır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat