Özdilek

Güncel

Kocaeli’nden Veysel Kavrayan Yılın En İyi Gazetecisi ve En İyi Haber Ödülünü Aldı

Geçtiğimiz günlerde, her yıl İstanbul’da CYpaparazzi tarafından gerçekleştirilen Türkiye ve K.K.T.C.’nin en iyileri ödül gecesinde İzmit doğumlu olan araştırmacı gazeteci ve yazar Veysel Kavrayan iki dalda ödüle layık görüld

9 Aralık 2016 Saat: 19:57
Kocaeli’nden Veysel Kavrayan Yılın En İyi Gazetecisi ve En İyi Haber Ödülünü Aldı
Kocaeli’nden Veysel Kavrayan Yılın En İyi Gazetecisi ve En İyi Haber Ödülünü Aldı

Geçtiğimiz günlerde, her yıl İstanbul’da CYpaparazzi tarafından gerçekleştirilen Türkiye ve K.K.T.C.’nin en iyileri ödül gecesinde İzmit doğumlu olan araştırmacı gazeteci ve yazar Veysel Kavrayan iki dalda ödüle layık görüldü. Öneri ve seçimlerin, alanında önemli kişilerden oluşturulduğu jüri, Kavrayan’a Yılın En İyi Uluslararası Gazetecisi ve Yılın En İyi Haberi dallarında iki ödül vermeyi uygun gördü.

Veysel Kavrayan, UHA Uluslararası Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı, TÜHA Türkuaz Haber Ajansı Genel Müdürü, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu sürekli yayını ‘Azerbaycan’ın Sesi’ Dergisi Baş Yazarı, kocaelihaberci, Eko Yaşam Gazetesi, Yedincigünhaber gazetelerinde köşe yazarı ve gazeteci olarak, Visiontv.az medya kuruluşunun Türkiye sorumlusu ve yazarı olarak çeşitli görevlerde bulunmaktadır. Deutsche Welle Alman Haber Ajansı ve VOA Voive Of Amerika Amerika’nın Sesi’nin de Türkiye ayağından haberler paylaşmaktadır.

Kavrayan, Türk Dünyası ve coğrafyalara olan merakı sebebiyle, karşılık beklemeden, haber aşkıyla seyahat halinde olup haber yapmayı sevmektedir. Bu sebeple Bakü’de ve K.K.T.C. de gerçekleştirilen çeşitli toplantı ve konferanslara gerek gazeteci gerek konuşmacı olarak katılmış, Türk Dünyası meseleleri için çaba göstermiş, amatör ruhunu kaybetmeden profesyonel çalışmalarda bulunmuştur. İşte bütün bu sebepler ona bu iki ödülü getirmiş. Hem Türk Dünyası’na özellikle de Azerbaycan ve K.K.T.C., Balkan ve Kafkas coğrafyasıyla ilgili konularındaki haber çalışmaları hem de Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin önderliğinde düzenlenen, Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Gaziantep Şehri’nin UNESCO’ya girmesi, lezzetlerinin ve mutfağının tescil edilmesi onuruna düzenlenen etkinlik haberleriyle takdir kazanmıştır.

Kutay Tuna ve Resul tavşan’ın sahibi olduğu CYPaparazzi’nin organizasyonuna Beşiktaş Belediyesi, 100 Milyoner.com ve BHS grup ana sponsor oldu. Yılın En İyileri Gecesi yoğun katılımlı bir programa sahne oldu. Yılın en iyi bestesi K.K.T.C.’den Saynur Akburan’a, yılın en iyi saç ekim merkezi Medikal Plast Fatih Köse’ye, 3 dalda ödül ile yılın en iyi eğitim işbirliği Academy Of Eywa ile, yılın en iyi kişisel gelişim eğitmeni ve yılın en iyi astroloğu ile K.K.T.C.’den Sevinç Tozduman’a, yılın en iyi astroloğu Türkiye’den Rezzan Kiraz’a, yılın en iyi gazetesi K.K.T.C.’den Kıbrıs Gazetesi’ne, Türkiye’den Sabah Gazetesi’ne, yılın en iyi haber kanalı CNN Türk’e, yılın en iyi kanalı ATV’ye, yılın medya olayı olarak CNN’den Hande Fırat’a, yılın en iyi spor klubü başkanı BJK Spor’dan Fikret Orman’a, yılın en iyi çıkış yapan haber kanalı Mehmet Aydın TGRT Haber’e, yılın en iyi kadın tsm şarkıcısı Aslı Hüner’e, en iyi sinema filmi Somuncu Baba Aşkın Sırrı’na, en iyi klip ‘Soktuğa Duruma Bak’ ile Murat Dalkılıç’a, en iyi erkek fantezi sanatçısı Ferman Toprak’a, yılın en iyi erkek sinema oyuncusu Erkan Petekkaya’ya, en iyi yardımcı oyuncusu Sevda Kuşun Kanadı’nda ile Özge Sezince Varley’e, yılın en iyi kadın oyuncusu Wilma Elles’e, yılın en iyi magazincisi Ömür Sabuncuoğlu’na, en iyi sabah programı Show tv’den Zahide Yetiş’e, en iyi grup Manga’ya, yılın en iyi erkek tsm sanatçısı Yılmaz Morgül’e, yılın en iyi iş insanı Sedef Altınbaş Akacan’a, yaşam boyu onur ödülü Galatasaray A.Ş. Turgay Kıran’a, en iyi tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün’e, yılın en iyi belediye başkanı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a, en iyi haber spikeri Seda Öğretir’e, yılın en iyi dizi yapımcısı Kırgın Çiçekler’in de yapımcısı Mehmet Yiğit Alp’e, yılın en iyi dizisi Kırgın Çiçekler’e, yılın en iyi radyo programcısı Serdar Şengül’e, yılın en iyi radyo programı Adem Metan (Alem Fm)’e, yaşam boyu basın meslek ödülü se 4 büyük isim Tayyar Işıksaçan, Nurettin Soydan, Yüksel Aytuğ, Ali Eyüboğlu’na, yılın en iyi akademisyeni Çağın Zort’a, ödülleri takdim edildi. Yapımcı-sunucu Nursel Eroğlu’da Yeşilçam’ın Çınarları adlı programıyla ödüle layık görüldü. Burada ismini not alamadığım birçok değerli katılımcı da çeşitli alanlarda ödül aldı. K.K.T.C. İstanbul Başkonsolosu Fahri Yönlüer’e, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’a, İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan’a, ve çeşitli siyasi parti il ve ilçe yöneticilerine de plaket sunumları gerçekleşti.

Organizasyonun sahipleri, Erkut Tuna ve Resul Tavşan bu organizayonlarla rüştünü çoktan ispat etmiş iki genç olarak büyük bir yükün altından başarıyla çıkdılar. Kendilerine de ileriki hayat ve işlerinde başarılar dileriz. Magazin Dünyası gelecek seneyi şimdiden merakla beklemekte. Buradan yazarımız gazeteci Veysel Kavrayan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. İzmitli bir gazeteci olarak yerel, ulusal, uluslararası haber yapan bir gazeteci olarak, onu ileride büyük işlerde göreceğiz.

Kocaelihaberci / İstanbul

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat