Özdilek

Güncel

Kocaeli Emniyeti Rütbe Terfi Aldı

2021 yılında bir üst rütbeye terfi eden çeşitli rütbelerden toplam 46 emniyet mensubuna yeni rütbelerini aldı Rütbe Terfi Töreni Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

24 Eylül 2021 Saat: 07:22
Kocaeli Emniyeti Rütbe Terfi Aldı
Kocaeli Emniyeti Rütbe Terfi Aldı

Kocaeli Emniyeti Rütbe Terfi Aldı

Polisevinde düzenlenen törene, Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile terfi eden emniyet mensupları katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’nun açılış konuşmasında

 

Emniyet mensuplarının büyük bir fedakarlıkla mesleğini icra ettiğini vurguladı.

 

Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmalarında; “Mazisi şanla şerefle dolu, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, bunu yaparken canından, ailesinden, çocuğundan vaz geçen, herkesin sığındığı, güvendiği fedakârlık mesleği bir teşkilatın mensupları olarak sizleri takdir ediyor ve başarılarınızla her daim gurur duyuyoruz. Aziz Milletimizde size layık olduğunuz değeri veriyor ve sizlere sonsuz bir güven duyuyor ifadelerini kullandı. 

 

Vali Yavuz, konuşmalarının ardından çeşitli rütbelerden 46 emniyet mensubuna yeni rütbeleri takdim edildi.

 

Terfi eden emniyet mensupları ile bir süre sohbet ederek kutlayan Vali Seddar Yavuz, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Yüksek Değerlendirme Kurulu Kararları gereği 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinden 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 7 ve Merkez Değerlendirme Kurulu Kararları gereği 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinden 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 1, Emniyet Amiri rütbesinden 4. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine 1, Başkomiser rütbesinden Emniyet Amiri rütbesine 1, Komiser rütbesinden Başkomiser rütbesine 1, Komiser Yardımcısı rütbesinden Komiser rütbesine 35 olmak üzere toplam 46 emniyet personeline rütbeleri Vali Seddar Yavuz, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından törenle takdim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat