Özdilek

Sağlık

Kocaeli Devlet’de Damar Tıkanıklığına Ameliyatsız Çözüm

Toplardamar tıkanıklığı problemi yaşayan bir hasta, Kocaeli Devlet Hastanesi’nde ilk kez uygulanan “Venöz Trombektomi” yöntemi ile sağlığına tamamen kavuştu.

14 Şubat 2018 Saat: 20:18
Kocaeli Devlet’de Damar Tıkanıklığına Ameliyatsız Çözüm
Kocaeli Devlet’de Damar Tıkanıklığına Ameliyatsız Çözüm

Kocaeli Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Murat Kaynak, toplardamar tıkanıklığı problemi yaşayan bir hastayı “Venöz Trombektomi” yöntemi ile sağlığına tamamen kavuşturdu. Bacağındaki trombüsler parçalanıp aspire edilen hastanın ayağındaki şişlikler aynı gün içinde belirgin bir şekilde geriledi.  Kocaeli Devlet Hastanesi’nde ilk kez uygulanan bu yöntem benzer rahatsızlığı olan hastalar içinde umut oldu.  Daha önce farklı merkezlere yönlendirilen ve çözüm bulamayan ya da ömür boyu tıkalı toplardamarlar ve şiş bir bacakla yaşamak zorunda kalan hastalar artık Kocaeli Devlet Hastanesi’ne gelerek tedavi olabilecekler.

 

Kocaeli Devlet Hastanesi’nde ilk kez uygulanan bu tedavi yöntemi hakkında açıklama yapan Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Murat Kaynak, “Toplardamar tıkanıklıklarında en güncel yaklaşım şekli olan bu işlem sayesinde artık hastaların ömür boyu bu hastalık ile yaşamaları gerekmeyecek. Hastanemizin imkanlarının artması sayesinde hastalarımıza bu konforu artık sunabilecek durumdayız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat