Özdilek

Turizm

Kocaeli’de Yat turları başladı

Denize küskün, denizle barışık olmak isteyen Kocaelililer, denizle yeniden barışıyor.

4 Ağustos 2019 Saat: 19:29
Kocaeli’de Yat turları başladı
Kocaeli’de Yat turları başladı

Kocaeli’de Yat turları başladı

Denize sırtını dönmüş İzmit yeniden denizle buluşup hasret gidermek istiyor. Kocaeli Turizm Derneği Başkanı Soner Kılıç öncülüğünde başlatılan yat turlarıyla denizle olan hasreti bitirmeyi amaçlıyor.

Kocaeli’de Yat turları başladı

Geçtiğimiz günlerde İzmit marinadan başlatılan yat turu, İzmit körfezini tur atarak ilk provasını yaptı. 25 metrelik ahşap gulet ile çıkılan yat turunda İzmit körfezinde Mehtap turu yapan deniz tutkunları Değirmendere sahiline yakın demirleyerek keyifli zaman geçirdiler.

Denizden İzmit, Derince, Körfez Değirmendere  ve sahil görüntülerini fotoğraflayan deniz tutkunları oldukça memnun döndüler.

Körfez turuna Kaptan Reis Yakup Kar yönetiminde Körfeze açılan gezi grubunda Kocaeli Turizm Derneği Başkanı Soner Kılıç’ın yanı sıra Ünlü gezgin Bihter Gördü, Erkan Kiraz, Şirket yetkilisi Muzaffer Çelik  ve görsel medya temsilcileri katıldı

Yat turunun en çarpıcı yönü, Nermin hanımın hazırladığı organik yiyeceklerle mehtabı setretmek oldu.

Tur ile ilgili açıklama yapan Kocaeli Turizm Derneği Başkanı Soner Kılıç; Artık körfezle barışmanın zamanı geldi de geçiyor. Yıllardır denizimizin kıymetini bilemedik! Hor kullandık, kirlettik adeta sırtımızı döndük. Şimdi yaptığımız bu  yat turu ile profesyonel olarak Turizm Seyahat Acentaları, Körfezde turist gezdirebilecek standartlarda yatların hizmet vermeye hazır olduğunu gururla ifade etmek istiyorum.

Bizlerin böylesi güzel Körfez’de mehtap turu yapmamızda bizzat dümene geçerek eşlik eden Kaptan Yakup Kar ve yardımcı personeline turizme olan hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz.

  

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat