Özdilek

Spor

Kocaeli’de Darıca Nene Hatun Futbol Sahası yenilenecek

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Nene Hatun Stadı, Nene Hatun Amatör Spor Kompleksi projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi, Darıca Belediye ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ortaklığında yenileniyor. KOCAE

16 Temmuz 2021 Saat: 12:05
Kocaeli’de Darıca Nene Hatun Futbol Sahası yenilenecek
Kocaeli’de Darıca Nene Hatun Futbol Sahası yenilenecek

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Nene Hatun Stadı, Nene Hatun Amatör Spor Kompleksi projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi, Darıca Belediye ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ortaklığında yenileniyor.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kendi iş sorumluluğundaki faaliyetlerini gerçekleştirebilmek için “Darıca ilçesi Nene Hatun Sentetik Çim Futbol Sahası ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi” ihalesini gerçekleştirdi.

İhalesi yapılan proje kapsamında öncelikle mevcut sentetik çimin sökümü yapılacak. Daha sonrasında 45 çarpı 90 ve 60 çarpı 90 ölçülerinde, müsabaka ve antrenman amaçlı iki adet sentetik çim futbol sahası yapılacak. Yine iş dahilinde gece maçları için aydınlatma sistemi, otomatik sulama sistemi, skorbord ve diğer zorunlu donanımlar, hidrofor odası, elektrik kumanda pano odası, personel odası, saha bakım araçları park alanı binası, 25 adet ağaç dikimi, çevre aydınlatmaları, bay bayan wc’ler, 264 koltuklu tribün gibi birçok imalat hayata geçirilecek. 

6 FİRMA TEKLİF SUNDU

Darıca ilçesine modern bir tesis kazandırılmasında önemli bir katkı sunan Büyükşehir Belediyesi, proje için ihale yaptı. Yapılan ihale kapsamında 6 firma teklif sundu. En düşük teklif Mustafa Karaboğa, Genç Akarlar İnşaat ve MSKA Yapı İnşaat ortaklığı tarafından verilirken en yüksek teklif Paraf İnşaat tarafından verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat