Özdilek

Eğitim

Kocaeli’de atölyeler gençlere ev becerileri kazandırıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları yaz döneminde, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlıyor. Bu kapsamda kurulan Ev Becerileri Atölyesi’yle genç nesillere günlük hayatta fayda sağlayacak pratik b

20 Temmuz 2021 Saat: 14:05
Kocaeli’de atölyeler gençlere ev becerileri kazandırıyor
Kocaeli’de atölyeler gençlere ev becerileri kazandırıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları yaz döneminde, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlıyor. Bu kapsamda kurulan Ev Becerileri Atölyesi’yle genç nesillere günlük hayatta fayda sağlayacak pratik bilgi becerileri kazandırılıyor.

KOCAELİ (İGFA) - KO-MEK, eğitimin günlük hayatta da sürdürülebilmesi amacıyla farklı branşlarda eğitim veriyor. Yetişkin kursiyerlere sanat ve meslek eğitimi sunan KO-MEK, gençlere ise Ev Becerileri Atölyesi’nde eğitim veriyor. Ev Becerileri Atölyesi’ne katılan gençlere ücretsiz olarak Temel Mutfak Bilgileri, Temel Dikiş Teknikleri, Temel Tamir Bakım Onarım, Temel İlk Yardım Eğitimi ile birlikte kendilerinin seçecekleri Yabancı Dil, Müzik, Resim, Drama, İşaret Dili, Güzel Konuşma, Kodlama, Beden Dili, Takı Tasarımı ve Örgü branşlarından biri ile paket eğitimler veriliyor.

HAFTANIN 3 GÜNÜ EĞİTİM

12-22 yaş arasındaki kursiyerlerin katıldığı Ev Becerileri Atölyesi’nde Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri, eğitim veriliyor. Temel Mutfak Bilgileri ve Temel Dikiş Teknikleri branşları zorunlu, diğer branşlar ise seçmeli olarak eğitim alıyor. Eğitim sonunda genç kursiyerlere KO-MEK Katılım Belgesi veriliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat