Özdilek

Siyaset

Kocaeli CHP'de Özen adaylığını açıkladı

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları’nın 14 Mart’ta gerçekleşecek olan İl Kadın Kolları Kongresi öncesi daha önce de İl Kadın Kolları Başkanlığı yapan Sevim Zerrin Özen adaylığını açıkladı.

6 Mart 2020 Saat: 12:26
Kocaeli CHPde Özen adaylığını açıkladı ve ilçelerde çalışmalara başladı
Kocaeli CHP'de Özen adaylığını açıkladı

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları’nın 14 Mart’ta gerçekleşecek olan İl Kadın Kolları Kongresi öncesi daha önce de İl Kadın Kolları Başkanlığı yapan Sevim Zerrin Özen adaylığını açıkladı.
CHP Kocaeli İl Kadın Kolları’nın 14 Mart’ta gerçekleşecek olan İl Kadın Kolları Kongresi’nde aday olan Sevim Özen yaptığı açıklamada şunları söyledi; “2012-2014 dönemi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı görevime yaşadığım bazı sağlık sorunlarım sebebiyle istifa kararı vererek son vermiştim.2019 yılına kadar geçen 5 yıllık zaman diliminde gerçekleşen tüm seçimlerde partimizin bir üyesi olarak bana verilen yada görev verilmese bile nefer olma duygusuyla, kendime görev adderek çalışmalara katılmaya devam ettim.

KADINLARIN DESTEĞİYLE CANDAŞLIĞIYLA BAŞARACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Atatürk ilke ve inkılaplarının idealist bir savunucusu olma sorumluluğumla, ülkemizin içinden geçtiği 18 yıllık zorlu süreçten kurtulması mücadelesinde ki çalışma kararlılığı ve azmimle, yeniden Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine, CHP'li çok değerli kadın yoldaşlarımın talebi, desteği ve candaşlığıyla ‘Biz mevsiminde’ yola çıkmaya karar verdik.Yarım kalan bu siyasi hikâyemizi, 14 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı seçiminde başarıyla tamamlamak istiyoruz. Bu bağlamdaki adaylığım bilgisini, tüm Kocaeli ve Cumhuriyet Halk Partisi kamuoyuna bildirir saygılarımı sunarım”

CHP İl Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayan Sevim Özen, adaylığını açıklamasının ardından hızlı bir tempo ile il bazında, ilçelerdeki delegelerle buluşmaya başladı. Bu kapsamda,  Çayırova İlçe Kadın Kollarıil delegeleriyle seçim öncesi niçin İl kadın Kolları başkanlığına aday olduğunu dile getirmek, bu anlamdaki projelerini aktarmak, görüşlerini almak içinbiraraya geldi. Özen, Çayırova  Kadın Kolları başkanı Fadime İlhan ve delegelelere ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Özen, adaylığının nedenlerini  ve projelerini açıklamak, görüş alış verişinde bulunmak için Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk ve Yönetim Kurulu üyeleri ve delegeler ile Kartepe  Kadın Kolları Başkanı Ayla Aydın Demir ve delegeler ile de bir araya geldi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat