Özdilek

Spor

Kocaeli Birlikspor Eyüp’ü prova etti

Yarın sahasında Eyüpspor’u ağırlayacak olan ve ‘mutlak galibiyet’ parolasıyla hazırlıklarını sürdüren Kocaeli Birlikspor maçın provasını yaptı. Çift kale maçta oyuncuların hırsı ve motivasyonu dikkat çekti.

1 Şubat 2018 Saat: 22:35
Kocaeli Birlikspor Eyüp’ü prova etti
Kocaeli Birlikspor Eyüp’ü prova etti

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor yarın (Pazar) saat 13.30’da Alparslan Türkeş Stadı’nda Eyüpspor’u ağırlayacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar önceki gün çift kale maç yaptı. Maçın provasını yapan temsilcimizde futbolcuların kazanma arzusu dikkat çekti. 19 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak 18 puan toplayan Eyüpspor maçına ‘mutlak galibiyet’ parolasıyla çıkacak olan Birlikspor’da sakat, hasta ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

 

 Birlikspor’un maçına

Kayserili hakem

 

Kocaeli Birlikspor’un Eyüpspor ile oynayacağı maçı bu sezon 2.lig maçlarında görev almaya başlayan ve 19 haftada 3 maç yöneten Necati Selçuk Şahin yönetecek

 

B KLASMAN HAKEM

BU SEZON 3 MAÇI VAR

Bu sezon 3 maçta düdük çalan Necati Selçuk Şahin kariyerinde 41 maç yönetti.  16’sını ev sahibi, 15’ini deplasman takımının kazandığı ve 10’u da beraberlikle biten bu maçlarda Şahin 235 kez sarı, 22 kez de kırmızı kartını kullandı. Bu sezon 2.lige yükselen Şahin, Mersin İY-Afjet Afyonspor, Mersin İY-İnegölspor ve Niğde Belediyespor-Konya Anadolu Selçukspor maçlarını yönetti.

 

 

***

Bilet fiyatları açıklandı

Kocaeli Birlikspor’un TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta karşılaşmasında Eyüpspor ile Alparslan Türkeş Stadı’nda saat 13.30’da oynayacağı maçın bilet fiyatları açıklandı. Bilet fiyatları şöyle:

Kapalı A ve Kapalı B Tribün : 5 TL VİP Tribün : 10 TL Misafir Takım Tribünü : 5 TL

 

Etiketler: Birlikspor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat