Özdilek

Güncel

Kocaeli AFAD’dan ÇOGEP programına destek

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programına (ÇOGEP), farkındalık eğitimi katkısı sundu.

5 Temmuz 2018 Saat: 10:26
Kocaeli AFAD’dan ÇOGEP programına destek
Kocaeli AFAD’dan ÇOGEP programına destek

      Emniyet Genel Müdürlüğünce, korunmaya ihtiyaç duyabilecek çocuk ve gençlere destek olma ve topluma faydalı bireyler yetiştirme içeriğiyle geliştirilen ÇOGEP programında Kocaeli AFAD tarafından afet farkındalığı eğitimleri verildi.

 Sarısu’daki İzmit Belediyesi kamp alanında gerçekleştirilen etkinliğe 75 çocuk ve genç katıldı. Çeşitli kurumların ortaklığıyla sürdürülen programda Kocaeli AFAD’ın, temel afet bilinci yanında doğada yaşam için pratik bilgiler, çadır kurulumu, ipler ve düğümler gibi eğitimleri verdiğini söyleyen AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, eğitimlerin uygulamalı pratiklerle desteklendiğini vurguladı.

Çocuklar tarafından ilgiyle karşılanan afet farkındalık eğitimlerinin ilk periyodunun başarıyla tamamlandığını ifade eden Tekoğul, toplumun geleceğinin teminatı olan gençlerin sosyal eksikliklerinin giderilmesine yönelik böyle yararlı bir programa dahil edildikleri için İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkürü borç bildiklerini sözlerine ekledi.

 

Etiketler: Salim Tekoğul,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat