Özdilek

Spor

Kocaeli AFAD’da tatbikat hazırlığı

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, TAMP-Kocaeli Afet Müdahale Planında görevli kurum temsilcileri ile bir araya gelerek tatbikat hazırlık toplantısı yaptı.

18 Nisan 2018 Saat: 12:31
Kocaeli AFAD’da tatbikat hazırlığı
Kocaeli AFAD’da tatbikat hazırlığı

8 Mayıs 2018 tarihinde yapılması planlanan saha uzantılı masabaşı tatbikat hazırlığına Kocaeli Afet Müdahale Planında görevli olan hizmet gruplarının temsilcileri katıldı. Toplantıya katılan TAMP ve AYDES görevlilerini, Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Planlama ve Zarar Azaltma Şube Müdürü Canan Güçlü ve Planlama Şefi Alper Şen bilgilendirdi.

 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü İsmet Çalışkan ve Kızılay Şube Başkanı Doç.Dr. Cengiz İpek’in de katıldığı hazırlık toplantısında AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul saha uzantılı masabaşı tatbikatı ile ilgili bilgiler verdi. Afet ve acil durum hazırlıkları bağlamında TAMP-Kocaeli Afet Müdahale Planının işlevselliğinin tatbikat ortamında test edileceğini, tatbikatta 26 hizmet grubundan acil müdahale göreviyle donatılan beş hizmet grubunun sahada aksiyon alacağını, belirlenen lokasyonlardan masabaşına canlı görüntülerle aksiyonların aktarılacağını söyledi. Diğer hizmet gruplarının da operasyon senaryolarını metinsel olarak tatbikatta ortaya koyacaklarını vurgulayan AFAD İl Müdürü, tatbikat hazırlıkları konusunda plan görevlilerinin senaryo çalışmalarını ivedilikle tamamlamalarını istedi.

 Kocaeli AFAD Planlama Şefi Alper Şen de tatbikat sürecini ve ayrıntılarını bir sunumla plan görevlilerine anlattı. Tatbikat takvimiyle ilgili beklentilerin sıralandığı bilgilendirme toplantısında tatbikatla birlikte İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısının da yapılabileceği bilgisi katılımcılarla paylaşıldı.

Etiketler: Salim Tekoğul,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat