Özdilek

Güncel

Kocabayramlar Köyünde Fırında Palamut

Kandıra Kocabayramlar Köylüleri Fırında Palamut ziyafetinde buluştu.

4 Ekim 2018 Saat: 07:43
Kocabayramlar Köyünde Fırında Palamut
Kocabayramlar Köyünde Fırında Palamut

Fatma Ergün, Şennur Altınten ve Ayten Bayram'ın organize ettiği Fırında Palamut ziyafetine; Köyün en yaşlısı Rafet Bayram, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Alca Şirket Müdürü Hikmet Baltacı, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Uğur Ercüment Yüncüoğlu ve eşi Endüstri Mühendisi Elif Burcu Yüncüoğlu, Av. Semih Ergün, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu Melike Sözer, KOÜ Felsefe Bölümü mezunu Çağrı Başaran, Yalova Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Zeynep Gökçen Okyar, KOÜ Mühendislik Fakültesi öğrencisi Furkan Ergün, Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu Çağrı Baykara katılırken, Kocabayramlar sakinleri de büyük ilgi gösterdi.

İlknur Altınten’e pasta

Bu yıl Anadolu Üniversitesi Aşçılık Bölümünü kazanan İlknur Altınten kendisi için hazırlanan pastayı kesti ve çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Aşure ikramı

Kocabayramlar Köyü çeşme önündeki toplantıya katılanlara fırında hazırlanan palamut ve Nursel Okyar ile Fatma Baykara tarafından hazırlanan aşure ikram edildi. Çay ikramının da yapıldığı toplantı Kocabayramlar Camii İmamı Harun Aktaş’ın yaptığı dua ile tamamlandı.

Etiketler: Ahsen Okyar,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat