Özdilek

Kültür/Sanat

Kitabının telif haklarını Halk Kürsüsüne bağışladı

Halk Kürsüsü Derneği üyesi Levent Dikmen kitabının telif haklarını derneğe bağışladı.

2 Kasım 2021 Saat: 00:18
Kitabının telif haklarını Halk Kürsüsüne bağışladı
Kitabının telif haklarını Halk Kürsüsüne bağışladı

Kitabının telif haklarını Halk Kürsüsüne bağışladı

 imzalanan telif hakkı sözleşmesine, Ankara Halk Kürsüsü yönetiminden Fadime Evci, Gülay Akşen yanısıra Nermin Seçkin ( Halk kürsüsü Marmara Bölgesi ) , Dernek Genel sekreteri Tanem Uçar, muhasip Sinan Erbay  katılım gösterdi.

    İmza töreninden sonra Levent Dikmen ‘İnsan kitabının da basım, yayım gelirlerini Halk Kürsüsü Derneğine bağışladım hayırlı olsun’ dedi. Halk Kürsüsü Deneği Başkanı Ramazan Sevinç ‘’ Sayın Levent İnsan kitabı  sosyalitenin ne kadar içinde olduğunu göstermiş, geleceğe yarına dair söyleyeceklerini kitaplaştırarak, kalibresini, kalitatifini ortaya koymuştur. Ayrıca kendisi, halk kürsüsü oluşumunda yer alarak, resmi üye olarak, sorumluluklar üstlenerek, vatanseverliğini, milliyetçiliğini tekrar ortaya koymuş bir kişiliktir. Bunlara ek olarak, yazmış olduğu kitapların, bundan sonraki, basım, yayım ve gelirinden elde edilecek gelirleri, halk kürsüsüne bağışlayarak ali cenaplık göstermiştir. Malumunuzdur, Vatan Millet işlerinde pek para olmaz. Bundan dolayı da, rozetçi, törenci, tatlısu milliyetçisi kişiler, söylemleri ne kadar milli olursa olsun, fiiliyatta bu işler iyice yoluna gripte, menfaat çarkları dönmeye başlamadan, böyle milli olaylara yanaşmazlar’ dedi. Sözlerine  ‘Fakat, Levent Dikmen, taa en başında, bu yola, #halkkürsüsü yoluna, amaçlarına inanmış, menfaat sağlamayı geçin, kitap gelirlerini, #halkkürsüsü 'ne bağışlayarak, aslında ne kadar yüce gönüllü olduğunu göstermiştir. Hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun. Levent Dikmen, Sağ olasın, Var olasın, Dağ olasın’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat