Özdilek

Kültür/Sanat

KIRKPINAR’IN RÖVANŞI KARTEPE’DE

Kartepe Belediyesi’nin 13’ncü Geleneksel “Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri” 19 Ağustos 2017 Cumartesi Günü Sarımeşe Hergeleci İbrahim Er Meydanı’nda gerçekleşecek.

18 Ağustos 2017 Saat: 21:13
KIRKPINAR’IN RÖVANŞI KARTEPE’DE
KIRKPINAR’IN RÖVANŞI KARTEPE’DE

Kartepe Belediyesi’nin 13’ncü Geleneksel “Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri” 19 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat:13.00’da Sarımeşe Hergeleci Er Meydanı’nda gerçekleşecek. Bu yıl düzenlenecek olan güreşlere, Kırkpınar Şampiyonu İsmail Balaban, Kırkpınar finalisti Orhan Okulu başta olmak üzere 30 Başpehlivan ve 400’ün üzerinde güreşçi katılacak. Er meydanında ter dökecek güreşçilere başarılar dileyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Ata sporumuz olan yağlı güreşlerin markalaşan bir organizasyonla Kartepe’de hayat bulmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Sporun hayatımızdaki pozitif etkilerinin ve ilçemizin gelişimine olan katkılarının farkındayız. Kartepe Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz. Kültürümüzü ve geleneklerimizi yaşatmaya çalıştığımız bu spor organizasyonumuza tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat