Özdilek

Aşayiş

Kirazlıyalıda TIR Kazası

Yağmu nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan TIR, önünde bulunan ticari bir araca çarptıktan sonra karşı şeride geçerek bir minübüse çarptı.

18 Nisan 2017 Saat: 15:35
Kirazlıyalıda TIR Kazası
Kirazlıyalıda TIR Kazası

D-100 Karayolu üzeri Körfez İlçesi Kirazlıyalı mevkiinde meydana gelen kaza şu şekilde gelişti.  Yağmu nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan  TIR, önünde bulunan  ticari bir araca çarptıktan sonra karşı şeride geçerek bir minübüse  çarptı. Yolun adeta savaş alanına döndüğü kazada 4 kişi  yaralandı.İstanbul yönüne giden Hasan Kaydu yönetimindeki 41 UC 789 plakalı TIR, iddialara göre  yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak önündeki Emrah Çoruh'un kullandığı 59 YP 727 plakalı araca çarptı. Daha sonra çarptığı aracıda  önüne alarak karşı şeride geçen TIR,  bu esnada  karşı yönden gelen Yaşar Aydın yönetimindeki 34 VK 7217 plakalı minibüse çarptı.  Kaza sonrası D-100 Karayolu Ankara istikameti trafiğe kapandı.Çevredekilerin haber vermesi  ile  kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Hasan Kaydu, Yaşar Aydın, Emrah Çoruh ve  eşi Gülşah Çoruh'a müdahalede bulunduktan sonra ambulanslara alarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne  kaldırdı.Kazada araçta bulunan Çoruh çiftinin 9 aylık bebeği Oğuz Kaan Çoruh ise mucize eseri kazadan yara alamadan kurtuldu.  Kazaya karışan araçların yoldan çekimesi sonrasında  yol trafiğe açılırken, polis kaza ie ilgili soruşturma başlattı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat