Özdilek

İGF

Kilis’te salçalık domatesler çıktı

Kilis'te Sebze Hali'nde kabzımallık yapan Sadık Korkut, yerli salçalık domatesin tezgâhları süslemeye başladığını belirterek fiyatının ise şimdilerde 80 kuruştan satıldığını dile getirdi. KİLİS (İGFA) - Yerli salçalık domatese r

27 Temmuz 2021 Saat: 17:05
Kilis’te salçalık domatesler çıktı
Kilis’te salçalık domatesler çıktı

Kilis'te Sebze Hali'nde kabzımallık yapan Sadık Korkut, yerli salçalık domatesin tezgâhları süslemeye başladığını belirterek fiyatının ise şimdilerde 80 kuruştan satıldığını dile getirdi.

KİLİS (İGFA) - Yerli salçalık domatese rağbetin çok olduğunu dile getiren Sadık Korkut, evleri için salçalık domates alacak olan ev hanımlarının acele etmelerini isterken, "Domatesin yarın ne olacağı belli değil” vatandaşları uyardı.

Yerli ürünlerin yetişmesinin tam zamanı olduğunu kaydeden Korkut, “Salçalık domatesler Kilis'te bahçelerden toplanmaya başladı ve tezgâhlarda satılıyor. Kilis Sebze Hali’nde 80 kuruştan domatesin kilosunu satıyoruz. Almak isteyen ve domates salçası yapmak isteyen ev hanımları ellerini çabuk tutup salça için domates alabilirler" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat