Özdilek

Güncel

Kent Konut’ta Coşan dönemi

Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne Erhan Coşan getirildi

13 Ekim 2020 Saat: 17:59
Kent Konut’ta Coşan dönemi
Kent Konut’ta Coşan dönemi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne Yalçın Özön’un emekliye ayrılmasından sonra Erhan Çoşan getirildi. Yeni Kent Konut Genel Müdürü Coşan, Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ve Bahçeşehir Üniversitesi Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetiminden yüksek lisans mezunu. Coşan son olarak Kent Konut’ta Şantiyeler Müdürü olarak görev yapıyordu.

ERHAN COŞAN KİMDİR

1981 yılında Kocaeli’ de doğan Erhan Coşan, 1998 yılında İzmit Gazi Lisesi’nden,2004 yılında Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Erhan Coşan, 2010 yılında Bahçeşehir Üniversitesinde Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetiminden Yüksek lisansını tamamladı. Yüksek lisansında tez olarak İzmit bölgesindeki kentsel dönüşüm konu olarak işledi.

İş hayatına 2004 yılında özel sektörde başlayarak saha mühendisliği şantiye şefliği görevinde bulunduktan sonra 2006 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda Kontrol Mühendisi ve Proje Yapım Şefliği görevinde bulundu. 2009 yılında Kent Konut A.Ş ‘de Kontrol amiri olarak göreve başlamış olup daha sonra şantiyeler müdürü olarak bu tarihe kadar görevini yürüttü.  Coşan, evli ve iki kız çocuğu babası.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat