Özdilek

Kültür/Sanat

Kent hafızasını fotoğrafladılar

Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği, İzmit'te Kentsel dönüşüme giren Cedit mahallesini fotoğraflayarak, kent hafızasını ölümsüzleştirdiler.

5 Aralık 2021 Saat: 12:59
Kent hafızasını fotoğrafladılar
Kent hafızasını fotoğrafladılar

Kent hafızasını fotoğrafladılar

Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği,İzmit'te Kentsel dönüşüme giren Cedit mahallesini fotoğraflayarak, kent hafızasını ölümsüzleştirdiler.

Her hafta değişik bir aktivitenin içinde yer alan üyeler,Kalabalık bir grupla, erken saatlerde Cedit'e girdiler,akşam gün batana kadar çalıştılar.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen uzun soluklu bu projenin, yine Adapazarı'ndan gelen konukları da vardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi konuklara ikram yapmayı da  unutmadı.

2-3 sene devam edecek proje kapsamında üyeler, ara ara gidip Cedit mahallesinin kentsel dönüşüm hikayesini sonuna kadar fotoğraflamaya  devam edecekler. 

Proje bitiminde ise Kocaeli Büyükşehir Belelediyesi ile büyük bir sergi açılarak,Fotoğrafçılar gözünden değişimin öyküsü gözler önüne serilecek .

Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği Başkanı Kemal Kaya,Kent hafızası oluşturma adına bu çok önemli projeye destek veren herkese çok teşekkür  etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat