Özdilek

Kültür/Sanat

Kenan Doğulu’dan 360 derece konser

Kenan Doğulu, Kerki ve Solfej’in düzenlediği 360 derece konseriyle Volkswagen Arena’da 25 yıllık kariyerinin en sıra dışı performansına imza atarak, binlerce hayranına bir ilk yaşattı.

3 Mart 2019 Saat: 09:01
Kenan Doğulu’dan 360 derece konser
Kenan Doğulu’dan 360 derece konser

Kenan Doğulu’dan 360 derece konser

Kenan Doğulu, Kerki ve Solfej’in düzenlediği 360 derece konseriyle Volkswagen Arena’da 25 yıllık kariyerinin en sıra dışı performansına imza atarak, binlerce hayranına bir ilk yaşattı.wagen Arena’ya 350 m2’lik özel bir sahne kuruldu.

Haber detayı

Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği konserde Kenan Doğulu, Volkswagen Arena’ya kurulan dev altıgen sahnesinde eğlenceli, dansa davet eden özel repertuarıyla tüm salonu konser boyunca dansa kaldırdı.

180 kişilik dev prodüksiyon ekibi, her biri alanında usta isimlerden oluşan 14 kişilik orkestrası ve dansçıların eşlik ettiği konserde Doğulu, teknoloji ve müziği bir araya getirerek seyircileri görsel ve işitsel bir yolculuğa çıkardı.

Kenan Doğulu 360 derede konser olması benim de ilk defa yaşadığım, seyircinin de ilk defa yaşadığı bir tecrübe, herkesin iç içe göz göze bütünlük halinde olması heyecan verici ‘ diyerek konsere Barış Manço’nun ölüm yıldönümü sebebiyle ustasına saygı olarak ‘Dönence’ şarkısı ile başladı. Seyircinin tüm şarkılara eşlik ettiği konser led ışık, lazer şovu, renk efektleri ve ışık oyunlarıyla adeta görsel bir şölene dönüştü.

Sahnede Doğulu’ya piyanoda Ozan Doğulu ve Mustafa Haybat, elektro gitarda Gökay Semercioğlu, bas gitarda Orhan Deniz, davulda Nedim Ruacan ve Mehmet İkiz, perküsyonda Abbas Karacan, vokallerde Duygu Soylu ve Sinem Akkaya, trompette Tolga Bilgin, trombonda Ziya Arman, saksafonda Serkan Altınok, kanunda Burçin Bahar Cantürk ve çelloda Yasemin Özler eşlik etti.

5 bin kişinin izlediği konserde Kenan Doğulu, 3 saate yakın sahnede kalarak toplam 26 şarkı seslendirdi. Bugüne dek yaptığı her proje ile büyük beğeni toplayan Kenan Doğulu konser bitiminde dakikalarca ayakta alkışlandı.

Konseri izlemeye gelenler arasında Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aybüke Pusat, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı, Cem Belevi, Hande Subaşı, Hilal Altınbilek, Emir Ersoy, Berne Tezol- Haluk Kocapınar, Füsun Hattat gibi birbirinden ünlü isimler vardı.

 

Etiketler: Kenan Doğulu,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat