Özdilek

Güncel

Keloğlan Müzikali 23 Nisan'da Özdilek'te

Çocukların severek izlediği çizgi film “Keloğlan” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Özdilek Kocaeli Alışveriş Merkezi’nde çocuklar ile buluşacak.

12 Nisan 2018 Saat: 23:54
Keloğlan Müzikali 23 Nisanda Özdilekte
Keloğlan Müzikali 23 Nisan'da Özdilek'te

Yaptığı birbirinden güzel çocuk etkinlikleri ile büyük beğeni toplayan Özdilek Kocaeli Alışveriş Merkezi 23 Nisan’da çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak. Uzun-Huysuz Uzayda Müzikali ile çocukları eğlenceli bir yolculuğa çıkart.

Özdilek Kocaeli Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek olan “Keloğlan Müzikali Uzun-Huysuz Uzayda” etkinliği 14-15-21-22-23 Nisan tarihlerinde, 14.00-16.00-18.00 saatlerinde çocuklar ile buluşacak. “Keloğlan Müzikali Uzun-Huysuz Uzayda” etkinliğine tüm çocuklar davetlidir.

  Dünya çocuklatı Özdilek'te   

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yabancı ülke çocuklarını ilimizde ağırlayacak.

Gürcistan, Filistin, Libya, Türkmenistan, Malezya, Estonya’dan gelecek olan çocuklar, Özdilek Kocaeli Alışveriş Merkezi’nde halk oyunları gösterilerini sergileyecekler. 19 Nisan Perşembe günü saat 17:30’da gerçekleşecek etkinliğe tüm çocuklar davetlidir.

Etiketler: Özdilek,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat