Özdilek

Aşayiş

Kedi şefkatı yangın çıkardı

Yaşlı kadının yavru kedinin üşümemesi için odun sobasını yakması ve ayrıca elektrikli ısıtıcıyı açması sonrasında, odada kuruması için bırakılan çamaşırların alev alması sonucu çıktı.

20 Kasım 2018 Saat: 21:05
Kedi şefkatı yangın çıkardı
Kedi şefkatı yangın çıkardı

İzmit Yenimahalle Radar Yolu Caddesi üzeri Köroğlu Sokak üzerinde ikamet eden,  Necmi ve Nebiye Kara çiftine ait tek katlı evde, akşam saatlerinde yangın  çıktı.  Evde  yangın esnasında  tek başına bulunan Nabiye Kara’nın yardım istemesi üzerine,  eve gelen akrabaları  kendisini hemen dışarı çıkarttı. Yangını müdahale eden Kara’nın akrabaları , alevleri söndüremeyince itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri  yangına müdahele ettiği esnada, 112 ekipleri tarafından oturtulduğu sandalyede  sağlık kontrolünden geçirilen Nebiye Kara  isimli yaşlı kadın, itfaiye ekiplerine seslenerek ‘ Odada  kutu içerisinde yavru kedim var. Onu kurtarın’ dedi. Bunun  üzerine gaz maskeleri ile  eve giren itfaiye ekipleri kutu içerisinde kalan  yavru kediyi dışarı çıkarttı.  Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın  olmadığı olayda  maddi hasar meydana geldi.Yaşlı kadının yavru kedinin üşümemesi için  odun sobasını yakması ve ayrıca elektrikli ısıtıcıyı açması sonrasında, odada  kuruması için bırakılan  çamaşırların alev alması sonucu  çıktığı  tahim edilen yangında,  evin bir odası  içindeki eşyalar  ile birlikte kullanılamaz hale geldi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat