Özdilek

Aşayiş

Kayıp şahıs cinayete kurbanı

İzmit’te geniş bir kesim tarafından tanınan evli ve 2 çocuk babası Erman Kızıltan(33), 19 Mayıs 2015 günü eşiyle konuştuktan sonra ortadan kaybolmuştu.

8 Temmuz 2018 Saat: 10:26
Kayıp şahıs cinayete kurbanı
Kayıp şahıs cinayete kurbanı

 İzmit İlçesinde bulunan  Meda Elektrik’te çalışan Erman Kızıltan,  olaydan önce eski ortağı A. G. ile görüşmüş ardından da kayıplara karışmıştı. Olaydan bir gün sonra ise Kızıltan’ın aracı Sapanca’da ormanlık alanda bulunmuştu. Olay sonrası aile yakınlarının ihbarı ile polis harekete geçti. Ardından Erman Kızıltan’ın eşi Nursevil Kızıltan, eşinin bulunması için pek çok tv proğramına katıldı.  Ancak   Erman Kızıltan bulunamadı. Kocaeli Polisi şahısı bulmak için özel ekip kurdu.  Yapılan çalışmalar sonrasında 3 yıl sonra  kayıp  Erkan Kızıltan’ın cesedi Kartepe İlçesinde ormanlık alanda gömülü bulundu. Olayla ilgili  çok sayıda kişi gözaltına alındı.  Henüz  gözaltındaki isimlerin kim olduğu  ve olayı neden gerçekleştirdikleri bilinmiyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat