Özdilek

Siyaset

Kaya Şekerpınarı ziyaret etti

CHP Çayırova ilçe başkanı Kaya Şekerpınarı ziyaret etti.

30 Ocak 2018 Saat: 19:13
Kaya Şekerpınarı ziyaret etti
Kaya Şekerpınarı ziyaret etti

  Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden CHP  Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya; Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan , ilçe yöneticileri  Belediye Meclis Üyeleri, şehir plancıları ile birlikte Şekerpınarı ziyaret ederek yıllardır Çayırova  gündemini meşgul eden arsa sahiplerini ziyeret etti. Ziyarette vatandaşlarının sorunlarını dinleyen CHP İlçe Başkanı Kaya ve Milletvekili Tahsin Tarhan görüyoruz ki,  hiçbir yurttaşımıza mağduriyet yaşatmadan sorunu çözdük  diye övünen,  Bakanları getirerek tapu dağıtım töreni düzenleyen ve tapu dağıtan  Çayırova Belediyesini yönetenler tarafından büyük bir mağduriyet yaratılmış .

Şekerpnar’da arsa sahipleri mağdur

  Ziyarette yapılan uygulama ile ilgili arsa sahiplerine şehir plancıları tarafından bilgi verilmesinden sonra konuşan İlçe Başkanı Selahttin Kaya; Görünüyor ki Belediye yönetimi tarafından sorun çözülmek yerine geçiştirilmiş , dahası bir an önce Belediye adına oluşturulan parselleri satmak için böyle bir uygulama yapılmış. Nitekim Belediye yönetimi hiç zaman yitirmeden bölgede 15 adet bir dönümün üzerinde arsayı satışa çıkarttı , daha ilk 3 arsa satıldıktan sonra görüldü ki bu arsalarda sorunlu , yeni bir karar ile satılan bu 3 arsanın yerine başka arsalar verilmesine karar verildi. Biz CHP meclis grubu olarak Belediye meclisinde bu arsa satışlarına karşı çıktık ve karşı çıkmaya devam ederek Çayırova’nın dönüm , dönüm satılmasına müsaade etmeyeceğiz dedi.

Bu haksız uygulama yargıdan dönecektir

  Sorunları dinledikten sonra konuşan Koacaeli Milletvekili Tahsin Tarhan sorunlarının takipçisi olacağını belirterek , bu haksız uygulama yargıdan dönecektir. Sizler bu bölge, daha  köy  satatüsünde iken arsalarınızın üzerine binalar yaptınız,  şimdi ise yapılan imar uygulama ile bir anda yüksek  miktarda borçlandınız. Bu yüksek miktarda olan ödemelerin  bir çoğu emekli maaşı ile zor geçinen insanların böyle bir ödemeyi yapması mümkün gözükmüyor, bizler konun takipçisi olacağız çözümü için hep sizlerin yanında olacağız, şehir plancısı arkadaşımızında ifade ettiği gibi yapılan bu haksız uygulama yargı tarafından bozulacaktır dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat