Özdilek

Spor

Kaya’dan muhtarlar günü mesajı

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya tarafından, "19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayısıyla yazılı açıklamada yaptı.

18 Ekim 2018 Saat: 19:31
Kaya’dan muhtarlar günü mesajı
Kaya’dan muhtarlar günü mesajı

Açıklama şöyle:

Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği olduğu aşikârdır. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Yönetim anlayışımızda, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklarımız olduğu bilinci çok önemli bir yer tutmaktadır.

 

Muhtarlarımızın zor şartlar ve kısıtlı imkânlarla yürüttükleri fedakârca hizmetlerin karşılığı olan ,hayatlarını rahatça idame ettirmelerini sağlayacak olan imkanlara kavuşturulmaları sorunlarının çözülmesi önemlidir. Muhtarlık kurumunu dahada güçlendirilerek Muhtarlarımızı teblikatçı olarak görme zihniyetinden vazgeçilmeli muhtarlarımızın Belediye meclislerinin asil üyesi olmaları sağlanmalıdır.

 

Milletimizin tercihine, teveccühüne ve itimadına mazhar olmak rütbelerin en büyüğü olduğu bilinciyle, halkımızın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtar kardeşlerimiz, son derece önemli bir unvan taşımakta olup, aynı zamanda bir o kadar da ulvi bir görevi üstlenmektedirler.

 

Bu duygu ve düşüncelerimle, Muhtarlarımıza hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, İlçemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın ′Muhtarlar Günü′nü en içten duygularımla kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat