Özdilek

Siyaset

Kaya, arsa satışları yargıdan dönecek!

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya Çayırova Belediyesi’nin 17.09.2018 pazartesi yapacağı arsa satışını eleştirerek, satışın yargıdan dönereceğini iddia etti.

16 Eylül 2018 Saat: 09:08
Kaya, arsa satışlar yargıdan dönecek!
Kaya, arsa satışları yargıdan dönecek!

İşte Başkan Selahattin Kaya’nın  basın açıklaması

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya Çayırova Belediyesi’nin 17.09.2018 pazartesi günü yapacağı arsa satışını eleştirerek, Çayırova Belediye sürekli olarak arsa ve dükkan satışları ile gündeme gelmesi bizi rahatsız ediyor diyerek adeta miras yedi gibi Belediyenin nesi var, nesi yok  ucuz , pahalı, olup, olmadığına bakmadan, hukuka uygun olup, olmadağına bakmadan satılması doğru değildir dedi.

Kimse belediye’ye güvenmiyor

Belediyenin bu denli büyük çaplı arsa ve dükkan satışları yapmasına rağmen vatandaşın belediyeye güvenmediğini belirten İlçe Başkanı Kaya, nitekim kısa bir süre önce Belediyenin düzenlediği  kent park içerisinde yer alan 46 dükkanın satış ihalesine hiç kimse katılmadı bir kişi dahi dosya almadı. Şimdi ise Belediye 17.09.208 günü  Belediye Başkan yardımcısı Refik Tartar ve Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan’ın yakınların aldığı arsalar ile gündeme gelen Şekerpınar 5. Bölgede 10 adet kıymetli arsayı satışa çıkartıyor

İşte satılacak arsalar...

Satışlar yargıdan dönecektir.

Arsa satışının yapılacağı 5. Bölgede arsa satışlarını tartışmalı olduğunu , buna rağmen Belediyenin bir taraftan Belediyeye ait arsaları satarken diğer taraftan bölgenin imar durumunu değiştirmek için meclise getiriyor bu bir çelişkidir kabul edilemez. Nitekim bölgede yaşanan mağduriyetlerden dolayı yargı süreci devan etmek te son olarak Kocaeli 1. Bölge idare mahkemesi açılan bir davadan dolayı yürütmeyi durdurma kararı vermiş dava devam etmektedir. Dava sonucunda 5. Bölgedeki tüm uygulamanın iptal olacağı bu sebepten ihaleye katılarak arsa alalarında önümüzdeki süreçte sıkıntı yaşayacaklarını belirten İlçe Selahattin Selahattin Kaya; bütün bu konuların yargıya taşınacağını belirtti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat