Özdilek

Aşayiş

Kavga ihbarı, uyuşturucu yakalattı

İzmit ilçesi Tavşantepe Mahallesi Dilek Sokak üzerindeki bir kavga ihbarı üzerine olay yerine giden Yunus timleri uyuşturucu yakaladılar.

17 Haziran 2018 Saat: 13:16
Kavga ihbarı, uyuşturucu yakalattı
Kavga ihbarı, uyuşturucu yakalattı

Kocaeli İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motorize Yunus Timleri   önceki akşam  İzmit ilçesi Tavşantepe Mahallesi Dilek Sokak üzerindeki bir  kavga ihbarı üzerine olay yerine  gitti. Olay yerinde tarafları ayıran  ve oluşan kalabalığı dağıtan ekipler, bu esnada   durumundan şüphelenilerek üst araması yaptıkları G.Ö isimli şahsın  üzerinden  ruhsatsız Baretta marka silah, ve bu silaha ait olduğu düşünülen 1 adet boş şarjör ele geçirildi. Ayrıca motosikletli yunus timleri  İzmit Merkez’de bulunan bir AVM bölgesinde durumundan şüphelenerek durdurdukları O.D isimli şahsa  yaptıkları üst aramasında  1.24 gram esrar maddesi elegecirdi. Her iki şahıs gerekli işlemleri yapılmak üzere Polis Merkezine götürüldü. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat