Özdilek

Spor

KASKF’den Ünal Köken’e ziyaret

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Murat Aydın ve yönetimi Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i makamında ziyaret etti.

15 Aralık 2017 Saat: 06:41
KASKF’den Ünal Köken’e ziyaret
KASKF’den Ünal Köken’e ziyaret

Başkan Köken ve KASKF Başkanı Aydın’ın yaptığı görüşmelerde amatör sporda geleceğe dönük atılacak adımlar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Başkan Köken; Gençlerimizin Sporlar Buluşmasını Önemsiyoruz

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ı misafir etti. Proje ve çalışmalarında spora ve sporcuya önem veren Başkan Ünal Köken, amatör sporun tesisleşmede geldiği son durumun ele alındığı görüşmelerde çocukların ve gençlerin sporla tanışması için yapılan projelerde daima destek olacaklarını vurguladı.

Mavi ve yeşilin buluştuğu doğa harikası olan Kandıra’da spor faaliyetlerinin arttırılması , gençlerin sağlıklı yaşaması için çalışmalar yürüttüklerini anlatan Başkan Ünal Köken, küçük yaşlardan itibaren gençleri spora sevk eden gayretli çalışmaları olan KASKF yönetimine başarılarının devamını dileyerek spor kardeşlik, dayanışma ve paylaşmanın başlangıcıdır. Bizlerde ilçemizde spor faaliyetlerinin artmasına yönelik çalışmalarımızı sürdürüyor ve genç sporcularımızı destekliyoruz dedi.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat