Özdilek

Çevre

Kartepeli gençlerden Cerattepe için sergi

CHP Kartepe Gençlik Kolları, Artvin Cerattepe'de Cengiz Holding tarafından yapılacak olan altın madeninin zararlarını halka anlatmak amacıyla sergi açtı.

22 Şubat 2016 Saat: 10:36
Kartepeli gençlerden Cerattepe için sergi
Kartepeli gençlerden Cerattepe için sergi

HP Kartepe Gençlik Kolları, Artvin Cerattepe'de Cengiz Holding tarafından yapılacak olan altın madeninin zararlarını halka anlatmak amacıyla sergi açtı. Daha fazla bir kitleye hitap etmek için Ulus Pazarı girişinde hazırlanan sergiye; CHP PM üyesi ve Milletvekili Haydar Akar, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, Kartepe Kadın Kolları Başkanı Sedef Hallaç Akşit, Gençlik Kolları Başkanı Cihan Çakır, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Artvin halkını destekliyoruz

Sergi açılışında konuşan CHP PM Üyesi ve Milletvekili Haydar Akar, "Artvin Cerattepe'de müthiş bir doğa katliamıyla karşı karşıyayız. Özellikle AKP iktidarı döneminde yaşam hakkımızı gasp etmeye başladılar. Ama herkes şunu bilsin ki Artvin Cerattepe halkı direniyor. Ülkemizde gerek HES'lerle gerekse maden ocaklarıyla doğamız yok ediliyor. Ülkemizde bulunan 150'ye yakın HES bulunuyor. Bunlarla elektrik üretilecek deniliyor. Ancak bu HES'lerin ülkemizin elektrik ihtiyacını karşılayamadığını herkes bilsin. Artvin halkı bu direnişinden zaferle çıkacak. Buradan Artvin halkına selam yolluyor ve yanlarında olduğumuzu belirtiyorum. Ayrıca Kartepe Gençlik Kolları'nı da böyle bir farkındalık çalışması gerçekleştirdiğinden dolayı kutluyorum" dedi.

Halkın sesine kulak verin

Akar'dan sonra söz alan CHP Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Cihan Çakır ise, "Şu an bölgede bir olağanüstü hal durumu hakim. Havuz medyası gündem oluşturarak vatandaşları yanlış bilgilendirmektedir. Ama biz gerçekleri biliyoruz ve bu gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz. Bizler bölge halkına yakıştırılan mesnetsiz iftiraları ve onları mağdur eden açıklamaları kınıyoruz. Yetkilileri derhal halkın sesine kulak vermeye davet ediyoruz" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat