Özdilek

Çevre

Kartepe'de öğrenciler ağaç dikti

21- 26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Kartepeli öğrenciler ilçe protokolü ile birlikte ağaç diktiler.

24 Mart 2016 Saat: 18:52
Kartepe'de öğrenciler ağaç dikti
Kartepe'de öğrenciler ağaç dikti

Kartepe Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 8 okulda öğrenciler ağaç dikti. Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Zafer Arat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız’ın nezaretinde ilçe protokolü ve belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler yeşil alanlarda fidanları toprakla buluşturdular.

Kartepeli öğrenci ve protokol daha yeşil bir Kartepe için Muzaffer İncekara İlkokulu bahçesinde ağaç dikimini gerçekleştirdi. Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sarımeşe İlkokulu, Derbent Ata İlkokulu, Şirinsulhiye İlkokulu, Süleyman Şah İlkokulu ve Kocaeli Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi’ndeki ağaç dikme etkinlikleri güzel havanın etkisiyle bayram havasında geçti.

Kartepe Belediyesi’nden Doğaya Yatırım

Törende öğrencilerin heyecanını paylaşan Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Zafer Arat, “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. Ormanlarımızın korunması, çevremizin ağaçlandırılması hem yurdumuzun hem de dünyamızın önemli bir sorunudur. Bu hafta Orman Haftası olması sebebi ile çocuklarımızla birlikte dikkati bu noktaya çekmek istedik. Başkanımızın bize verdiği destekle geleceğimize yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat