Özdilek

Siyaset

Kartepe’nin 2017 bütçesi onaylandı

Kartepe Belediye Meclisi 2017 Mali Yılı Performans Programı ve 2017 Mali Yılı Bütçesini görüşerek karara bağladı.

20 Ekim 2016 Saat: 23:24
Kartepe’nin 2017 bütçesi onaylandı
Kartepe’nin 2017 bütçesi onaylandı

Kartepe Belediye Meclisinin Ekim ayı 2. Birleşim 1. Oturumu; izinli olan meclis üyeleri Sevim Balaban, Selahattin Altınkaya, Musa Kazım Ejderoğlu, Sefer Yıldız, Erol Yılmaz, Caner Akçıl ve İsmail Akbaş’ın dışında eksiksiz katılımla Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in başkanlığında, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlendi.

 

Ekim ayı 1. Birleşim 1. Oturum tutanak özetlerinin oylanması ardından Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2017 Mali Yılı Performans Programı ve 2017 Mali Yılı Bütçesi ile ilgili Plan Bütçe Komisyon raporları tek tek görüşüldü. Komisyonlardan gelen raporların karara bağlanması ardından Başkan Üzülmez, red oyu veren muhalefetin sorularına tek tek cevap verdi.

 

2017 Mali Yılı Bütçesi oy çokluğu ile kabul edilirken Başkan Üzülmez, “Türkiye’ye örnek olacak, titizlikle hazırlanan bu bütçede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Bütçenin hazırlanmasında son derece profesyonel, hassas ve dikkatli çalışıldığının bilinmesini istiyorum. %98’ler civarında olan 2016  bütçe gerçekleştirme oranımız Türk Belediyecilik Tarihinde çok sık rastlanan bir durum değildir. Komisyonumuza, çalışma arkadaşlarıma, bütçemizin hazırlanmasında fikirleriyle ve oylarıyla katkıda bulunan tüm meclis üyelerimize bir kez daha huzurunuzda teşekkür ediyorum. 2017 Yılı bütçemizin Kartepe ilçemize hayırlı uğurlu , bereketli hizmetlere vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

Kartepe Belediyesi 2017 Mali Yılı Bütçesi 85.500.000 TL (Seksen Beş Milyon Beş Yüz Bin Türk Lirası) olarak açıklanırken, ilgili müdürlüklerin bütçe ve performans programları tek tek oylanarak kabul edildi.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat