Özdilek

Kültür/Sanat

Kartepe, Festivalleri Sevdi

Pandeninin rahatlanası sonrası uzun bir süre ara verilen festivaller peşin sıra gelmeye başladı. Kartepe Belediyesinin yaptığı festivaller göz doldurmaya başladı.

5 Kasım 2021 Saat: 10:27
Kartepe, Festivalleri Sevdi
Kartepe, Festivalleri Sevdi

Kartepe, Festivalleri Sevdi

 

Pandeninin rahatlanası sonrası uzun bir süre ara verilen festivaller peşin sıra gelmeye başladı.

Kartepe Belediyesinin yaptığı festivaller göz doldurmaya başladı.

 

Kartepe Kestane Festivali Bu Hafta Sonu Merhaba Diyecek

 

Kartepe Belediyesi Kestane Festivali 06 Kasım 2021 Cumartesi günü Kartepe Kent Meydanı’nda ilk kez düzenlenecek. Hem Kestane Festivali’nin birincisinin yapılması hem de Kartepe Kent Meydanı’nda düzenlenen ilk festival olması açısından önem taşıyan “Kartepe Kestane Festivali”nde Karadeniz ve pop müziğinde son yılların aranılan ismi Ekin Uzunlar müzik ziyafeti verecek. 

 

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla Kartepe kestanesinin tanıtımına büyük katkı verecek olan “Kartepe Kestane Festivali” Kartepe Kent Meydanı’nda dopdolu bir program ile 06 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 15.00’de başlayacak.

 

Ücretsiz kestane ikramı

Kartepe Kent Meydanı’nda yerel sanatçıların sahne alacağı “Kartepe Kestane Festivali”nde alan içerisinde kurulacak olan stantlarda haşlama ve kebap kestaneler ücretsiz olarak ikram edilecek ve alanda meyve satış noktaları yer alacak.

 

Çocuklar unutulmadı

Kartepe Kestane Festivali’nde çocuklar unutulmadı Kartepe Kent Meydanı’nda Kartepe’nin maskotları “Kiraz ile Kestane”, yerel sanatçıların kemençe ve mini konser performansları animasyon gösterileri, çocuk oyun grupları, mehter gösterisi gibi birçok etkinlik düzenlenecek.

 

Ekin uzunlar sahne alacak

Karadeniz ve pop müziğin sevilen sanatçılarından Ekin Uzunlar, Kartepe Kent Meydanı’nda festival misafirlerine eğlenceli saatler yaşatacak.

 

Kestane bizden eğlenmesi sizden

Eğitim, kültür, sanat ve spora verdiği önemle dikkatleri üzerine çeken Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Pandemi sebebiyle zor zamanlar geçirdik. Uzun bir süre gülmeyi, eğlenmeyi unuttuk. Tekrardan hatırlamak, moralimizi, motivasyonumuzu yüksek ve güçlü tutmamız lazım. Kestanede bizim bir değerimiz. Kartepe’nin festivaller kenti olarak da anılması için elimizden geleni yapacağız. Onu da bir festival ile taçlandırmak istedik. Allah’ın izniyle ilkini gerçekleştireceğiz. Kestaneler bizden, eğlenmesi sizden” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat