Özdilek

Çevre

Kartepe’de yeni sanayi işletmelerine ruhsatlandırma çalışması başlattı

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, ilçede yeni faaliyete başlayan işletmelere yönelik ruhsatlandırma çalışmalarına başladı.

25 Şubat 2016 Saat: 11:43
Kartepe’de yeni sanayi işletmelerine ruhsatlandırma çalışması başlattı
Kartepe’de yeni sanayi işletmelerine ruhsatlandırma çalışması başlattı

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü de denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, ilçede yeni faaliyete başlayan sanayi işletmelerini de mercek altına aldı.

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Semra Begeç, yeni sanayi işletmelerin tespitlerini yaparak denetimlerini tamamladıklarını belirtti. Yapılan denetimlerde işletmelere ruhsat almaları için tutanak tutulduğunu belirten Begeç, “İşletmelerden tapu, yapı kullanım izin belgesi, vergi levhası, ticaret sicil gazetesi, oda kaydı, faaliyet belgesi, ÇED kararı, kapasite raporu, atık sözleşmesi, iş güvenlik sözleşmesi ve çalışanların listesi gibi evraklarını tamamladıktan sonra iş yerlerinin ruhsatlarını vereceğiz” dedi.

Müdür Begeç, kayıt dışı ekonominin önlenmesi adına yürütülen ruhsatlandırma çalışmalarında işletmelerin ruhsat almaları konusunda işletme sahiplerine her türlü kolaylığın sağlandığını da belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat