Özdilek

Kültür/Sanat

Kartepe’de Yazlık Sinema Günleri

Yazlık sinema keyfi Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’ın talimatıyla bir sezon boyu perde açılmıştı. Pandemi sürecinde uygulanan tedbirler kapsamında ara verilen “Yazlık Sinema Günleri” yeniden başlıyor.

9 Temmuz 2021 Saat: 16:54
Kartepe’de Yazlık Sinema Günleri
Kartepe’de Yazlık Sinema Günleri

Kartepe’de Yazlık Sinema Günleri

Pandemi öncesinin önemli etkinliklerinden olan yazlık sinema keyfi Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’ın talimatıyla bir sezon boyu perde açılmıştı. Pandemi sürecinde uygulanan tedbirler kapsamında ara verilen “Yazlık Sinema Günleri” yeniden başlıyor.

 

Ustaya saygı; Kartal Tibet anısına

Kartepe Ertuğrul Gazi Mahallesi Kanalpark’ta 10 Temmuz Cumartesi günü başlayacak olan “Yazlık Sinema Günleri” geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden oyuncu, senarist ve yönetmen olan Kartal Tibet’in Hülya Koçyiğit ile başrolünü paylaştığı “Senede Bir Gün” filmi ile başlıyor. Türk sinemasının klasikleri arasında yer alan “Senede Bir Gün” filmi saat 21.00’de başlayacak.

 

Kontrollü sinema keyfi

Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde düzenlenecek olan sinema gecelerinde her yaştan vatandaş bir arada olabilecek ve filmin tadını çıkarabilecek. Hem Yeşilçam’ın hem de günümüz sinemasının en güzel örnekleri Kartepe’de vatandaşlarla buluşacak.

 

Yazlık sinema keyfi başlıyor

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yazlık Sinema Günleri’ne yeniden başlıyoruz. Kartepemizde geçmiş yıllarda önemli etkinlikler arasında yer alan yazlık sinema keyfine yeniden başlayan kontrollü normalleşme süreciyle devam edeceğiz. Hemşehrilerimizi bir araya getirerek sinema keyfinin yanı sıra güzel bir akşam geçirmelerini sağlıyoruz. Bütün hemşehrilerimizi bu etkinliğimize bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat