Özdilek

Çevre

Kartepe’de Off Road Heyecanı

Kartepe Belediyesi, Kartepe Off Road Kulübü ve Kartepe Doğal Hayatı Koruma ve Turizm Derneği iş birliğinde hafta sonu Eğreltidüzü Yaylası’nda düzenlenen Off Road Şenliği’nde heyecan zirve yaptı.

5 Nisan 2016 Saat: 20:27
Kartepe’de Off Road Heyecanı
Kartepe’de Off Road Heyecanı

65 aracın katıldığı şenlikte ekipler, Cuma gecesinden yaylada kamp yaptılar. Cumartesi günü kadın pilotların yer aldığı parkur Pazar günü toz dumana karıştı. Adrenalin tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği şenlikte genel klasmanda Kartepe Off Road Kulübünden Fatih Barış Yücel Yıldırım ikilisi en iyi zamana ulaşarak birinci oldular.

Kartepe Off Road Kulübü kurucuları Fatih Arıkan, Faruk Baysal, Cenk Dizdar ve Sabit Barış, böylesi bir organizasyona katkı ve destek veren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve ekibine teşekkür etti. Farklı branşlarda doğa sporlarının yapıldığı Kartepe ilçesinde Off Road heyecanını yaşamak için gelen yarışseverler de böylesi etkinliklerin daha da artırılmasını ve yaygınlaştırılmasını istediler.

Kartepe’de Off-Road Şov

Sınıflarda ise dereceye giren pilotlar şu şekilde sıralandı;

Bayanlar S1’de Özgür 41 Kulübü’nden Nurcan Barçın ve Emrah Yılmaz 3.15.40’lik zaman ile birinci, Boğaziçi Kulübü’nden Hilal Köksal Barbaros Duman 3.41.13’lük zamanı ile ikinci, SEYOF Kulübü’nden Esmeray Akay Nermin Özden 3.56.41’lik zaman ile üçüncü, AYDOF Kulübü’nden Aytül Tulunay Semih Noyan 3.58.66’lık zaman ile dördüncü, Çukurova Kulübü’nden Seçil Sancaktar Bircan Usta 3.04.53’lük zaman ile beşinci, Boğaziçi Kulübü’nden Suzan Yelman Uğur Duman 4.14.84’lük zaman ile altıncı oldular.

Bayanlar S2’de GÖLOF Kulübü’nden İlknur Akın Emin Uzuner 2.52.75’lik zaman ile birinci, SOFDE Kulübü’nden Arzu Memi Hüseyin Memi 2.56.59’luk zaman ile ikinci, ANATOLİA Kulübü’nden Hande Turunç Güzin Erk 3.07.97’lik zaman ile üçüncü, Boğaziçi Kulübü’nden Nazlı Parlar Nilsen Demir 3.54.19’luk zamanı ile dördüncü, MARMARA Kulübü’nden Ayşe Şanlı Sinan Şanlı 3.41.47’lik zaman ile beşinci, AYDOF Kulübü’nden Nilay Özkutlu Seda Özkutlu altıncı oldular.

Erkekler S1’de Çukurova Kulübü’nden Bülent Vural Hakan Karagözlü 2.17.47’lik zaman ile birinci, Boğaziçi Kulübü’nden Barbaros Duman Kemal Kıran 2.30.35’lik zaman ile ikinci, Körfez Kulübü’nden Sezai Yaman Burak Kolay 2.33.94’lük zaman ile üçüncü oldular.

Erkekler S2’de Free Off Road Kulübü’nden Evren Gökgün Kadir Yavuz 2.24.97’lik zaman ile birinci, AYDOF Kulübü’nden Deniz Dağlı Engin Özer 2.43.93’lük zaman ile ikinci, Çukurova Kulübü’nden Hüseyin Karabacak Murat Yıldırım 2.47.25’lik zaman ile üçüncü oldular.

Erkekler S3’de Körfez Off Road Kulübü’nden Ali Özdemir Onur Özdemir 2.02.91’lik zaman ile birinci, Kartepe Off Road Kulübü’nden Fatih Barış Yücel Yıldırım 2.26.03’lük zaman ile ikinci, Çukurova Kulübü’nden Hakan Karagözlü Hakkı Ergezer 2.32.87’lik zaman ile üçüncü oldular.

Genel Klasmanda Kartepe Off Road Kulübü’nden Fatih Barış Yücel Yıldırım 2.24.14’lük zaman ile birinci, Free Off Road Kulübü’nden Evren Gökgün Kadir Yavuz 2.24.30’luk zaman ile ikinci, Boğaziçi Kulübü’nden Barbaros Duman Kemal Kıran 2.25.05’lik zaman ile üçüncü oldular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat